Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.779
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Son düzenleme:
Biri ya da birileri, vakti zamanında o arkadaşın ağzına kürekle vurmuş ki sana "TDF'e katıl" diyebiliyor. Sen de böyle garibimin ağzına kürekle vuracan öyle mi? Vicdansız, insafsız, hoşgörüsüz Cemal.Benim düzde gittiğim hız ile adamlar %6, %8 tırmanıyor. Bana "sen TDF'a katılsana" diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor. 😒
Klasiklerle kıyaslamayacağım da, Giro bence daha zevkli bi tur. Fransa’dansa İtalya’yı hep tercih etmişimdir zaten.Kusura bakmak yok.Hiç ağzınızın tadını bilmiyonuz be arkadaşlar.
Tour de France dediğiniz şey kafeste büyüyen hormonlu tavuğun göğüs eti gibidir.Güzel sanırsınız ama tadı duzu olmayan saman gibi birşeydir.Yinir mi, yinir; o kadar
Ama taşlı klasikler,monumentler öyle mi inek tersi üzerinde gezinen bok tavuğunun yağlı budu gibidir.Başta iyyk dersiniz ama çok datlıdır, doyamazsınız daha yok mu dersiniz.
Üç büyük turu kendi arasında kıyaslarsak Giro;Tour'dan daha keyifli geçer.Klasiklerle kıyaslamayacağım da, Giro bence daha zevkli bi tur. Fransa’dansa İtalya’yı hep tercih etmişimdir zaten.
bunu bende kendime sürekli hatırlatıyorum.Benim düzde gittiğim hız ile adamlar %6, %8 tırmanıyor. Bana "sen TDF'a katılsana" diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor. 😒
Bu yaştan sonra benim o seviyelere gelmem imkansız. O paraları alsam, onlar gibi bir düzen tutsam şu anki halimden kat kat daha iyi olacağımdan eminim ancak hiç böyle bir hayale kapılmıyorum. 😌bunu bende kendime sürekli hatırlatıyorum.
sonra diyorum o paralı alsam yine onlar gibi sürebilir miyim? Cevap arıyorum![]()

Bu etabı birebir al, Giro'da koy çok farklı hikayeler çıkar. Baroudeurler kaçar, puncheurler atak yapar, genel klasmancılar bile zaman tırtıklamaya çalışır, sprinterler devreye girer birşey olmasa bile kesin bişeyler olur.Son 2 etabı canlı takip edemedim, o yüzden çok yorum yapmak da istemedim. Genel olarak eldeki şartlar dahlinde güçlü pozisyonunu korumaya çalışan bir UAE-Pogacar ikilisine karşı biraz dağınık da olsa takım halinde yürümeye çalışan Visma şeklinde gidiyor genel klasman. Arada bi yırtık dondan kafayı uzatan Remco’yu da görüyoruz, peloton içinde yele karşı pedallamaktan çok keyif alıyor. Ben Visma’nın ve Vingegaard’ın hiç de fena bi durumda olmadığını düşünüyorum. Vingegaard pek bi hareketli, atak yapmıyor ama takıma güveniyor. Pogacar’ınsa aksine her zamanki gibi keyifli ve ‘buralar benden sorulur’ havasında olmadığını görüyorum.
Bugün de yine dağlık olmayan, sprinterlere göz kırpan bi etap var, sadece son 8 kilometrelerde sanırım bi 3. kategori tırmanış olacak; 800 metre ama %13 gibi bi ortalama eğimi var. Çok güzel keriz silkelemelik
328796 dosyayı görüntüle
Yayın 14:00-19:00 aralığında olacak..
3 favorinin açıklamaları.Son 2 etabı canlı takip edemedim, o yüzden çok yorum yapmak da istemedim. Genel olarak eldeki şartlar dahlinde güçlü pozisyonunu korumaya çalışan bir UAE-Pogacar ikilisine karşı biraz dağınık da olsa takım halinde yürümeye çalışan Visma şeklinde gidiyor genel klasman. Arada bi yırtık dondan kafayı uzatan Remco’yu da görüyoruz, peloton içinde yele karşı pedallamaktan çok keyif alıyor. Ben Visma’nın ve Vingegaard’ın hiç de fena bi durumda olmadığını düşünüyorum. Vingegaard pek bi hareketli, atak yapmıyor ama takıma güveniyor. Pogacar’ınsa aksine her zamanki gibi keyifli ve ‘buralar benden sorulur’ havasında olmadığını görüyorum.
Bugün de yine dağlık olmayan, sprinterlere göz kırpan bi etap var, sadece son 8 kilometrelerde sanırım bi 3. kategori tırmanış olacak; 800 metre ama %13 gibi bi ortalama eğimi var. Çok güzel keriz silkelemelik
328796 dosyayı görüntüle
Yayın 14:00-19:00 aralığında olacak..
zamana karşı tırmanma biraz fantastik olmuş çok ciddi farklar görebilirizTadej düştü 11. Etapta bi ufak. Güzel etap oldu gene asil savaş önümüzdeki 3 etapta bakalim neler olacak. Ben özellikle yokus time trialde ciddi bir fark olacagini tahmin ediyorum.
Yokuş zamana karşı etapları yeni birşey değil aslında. TdF 2020'de Pogacar'ın sarı mayoyu Roglic'in sırtından çekip turu kazandığı 20. etabı bir izleyin derim.zamana karşı tırmanma biraz fantastik olmuş çok ciddi farklar görebiliriz

Yokuş zamana karşı etapları yeni birşey değil aslında. TdF 2020'de Pogacar'ın sarı mayoyu Roglic'in sırtından çekip turu kazandığı 20. etabı bir izleyin derim.
Şuraya son yokuşun profilini de bırakayım.
328805 dosyayı görüntüle
Yine Giro 2023'de kazananı belirleyip Roglic'e teselli ödülünü getiren 20. etabı da izleyin. Acımasız Monte Lussari etabının profili şöyleydi:
328806 dosyayı görüntüle
Tam bir ftp etabi time trial ben orada pogacarin bacaklari yerinde olursa 1 dakika civari farki acacagini dusunuyorum vingegaarda karsi. Vingegaardin tek şansi yarinki etap ve 18.etap.2020 Tour'daki 20.etap zamana karşıda, yokuş finişine gelmeden önce yaklaşık çok düz olmayan çok da yokuşlu olmayan 30 km vardı. O etap bu sene olaydı, Remco biraz süre tırtıklayabilirdi.
Bu sene etap direkt zirve finişi, etap ayrıca uzun da değil, bundan dolayı ne Pogacar Vingegaard'a ne de Vingegaard Pogacar'a zaman farkı açabilir. Oluşan fark az olur bence.
Olan Remco'ya olduğuyla kalır, hem Vingegaard'a hem de Tadej'e karşı zaman kaybeder.