Scudo Sports

Tour de France 2020

Scudo
Arkadaşlar kaçak yayın izlemek olmuyor sürekli bi hata 😀 Pc de ücretli izleyebileceğim bir platform var mı ? Tvplus üye olacaktım düzenleme olduğu için sadece mobilden izleniyormuş şu anda.

Arkadaşlar kaçak yayın izlemek olmuyor sürekli bi hata 😀 Pc de ücretli izleyebileceğim bir platform var mı ? Tvplus üye olacaktım düzenleme olduğu için sadece mobilden izleniyormuş şu anda.

Ben bu linkten sorunsuz izliyorum şu an :) (link)

• Beğen
Tepkiler: ophellia
(link)
Bu da sorunsuz.

Sagan sprint finalinde Van Aerte dirsek atması sebebi ile sıralamdan düşürülerek etabı bitiren ilk grubun en sonuna yollandı.. Bundan dolayı yeşil mayo için puan alamadı ve Bennett ile puan farkı 68'e yükseldi.

Van aert Sagana yaptığı haraket için orta parmağı göstermiş :koptum: Yaptığı açıklamadan birkaç kötü söz söylediğinide söylemişti ama Sagan reis geri kalmamış misli ile Van aert cevap vermiş :koptum::komik:

Son düzenleme:
Bugünkü etap tam Alaphilippe'lik...

Bigpatron
Sagan henüz etap kazanamadı,yeşilide kaptırınca sinirleri bir hayli gergin belliki,cezayı hakketti Van art'a resmen tostu!
Ben de öyle düşünüyorum abi. Yeşil mayoyu kazanacak gücü bu sene yok belli. Agrasiflesti. Mümkün olduğunca Van Art'in tekerinde kalıp sprinte geç çıkmak istedi bu kezde kendine koridor oluşturamadı. O geçmeye çalışdığı yere sigamayacagi belli,olmayınca Van Art' iteklemeye başladı. Sagani severim ama ben de hatalı olduğunu düşünüyorum.

Sagani severim ama ben de hatalı olduğunu düşünüyorum.
Hatalı olan hatalıdır. Yarışı izleyemedim (oğlum sağolsun 😒) ama sonradan gördüğüm kadarıyla gerçekten sporcuya yakışmayan bir hareket.
Ne diyor PAŞA;
"Ben sporcunun zeki, çevik ve AHLAKLIsını severim"

13 km kala kızımı okuldan almak için evden kovuldum ya la.😅
Ne oldu sonuç, bitti mi?

Gerçekten 9. etapda çok üzülmüştüm çocuğa, müthiş mutlu oldum. Bence bugünki başarısı tırmanışta olduğu kadar inişte de, mükemmel iniyor hatta belki biraz fazla risk alıyor, ama yine kusursuz indi.

Gönüllerin şampiyonu Hirschi bu sefer kazandı. 😊 Yalnız komite de sempati duymuş olmalı ki hakem aracı kılavuz kaptan gibi önünden indi. 😆
Çocuğun iniş çizgisi, viraj alışları mükemmel.

Hirschi geleceğin genel klasmancılarından bir tanesi olmaya aday.. Hem tırmanışı iyi hemde tempo yapabilme özelliği ile öne çıkıyor. 2. etapta kazanamadığına grupta gereken yardımı yapmadığı için sevinmiştim.. 9. etapta ise kazanamadığına üzülmüştüm, sonuna kadar haketmişti. Bugün ise emeğinin karşılığını aldığını düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse, önümüzdeki yıllarda adından çok söz edileceği kaçınılmaz bir gerçek.

Son düzenleme:
Bu "départment" olayına niye bu kadar takılıyorlar yav? "Bölge" diyip geçseler ya. 😅
Bazı sözcüklerin tam karşılığını kullanınca anlam kayması oluyor. 🙄
Güncelleme: "Kısım" daha uygun sanki.😄

Bugün Richie Porte iyi bir tırmanış gerçekleştirdi yaşına göre. :harika:

Primoj Roglic ve Tadej Pogacar ın hemen arkasından(13 sn. kadar arkasından) geldebildi bitiş çizgisine :)

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Geri