Scudo Sports

Tour de France 2020

Matara toplayıp internetten satan var Türkiye'de. Bu adamlar işte geri dönüşümün kralları :)

Scudo
1980 leri futbol maçlarını hatırlayan yok galiba. Ceza sahasında düşürülen futbolcuya sağlık ekibi ile beraber trt muhabirleri de gider bir de o halde soru sorar görüş alırlardı..😁😁😁 böyle daha samimi oluyor. Gercekte endüstriyel spor olan bir mucadele sanki amatormus gibi tat veriyor." Sosyal demokrat" tanımı gibi ..

10. saniyeye dikkat adam kameraya o zamanlardan beri meraklı..😁😁😁

@srdrmrs Yarışma sırasında Strava değerlerini ne ile ölçüyorlar? Yarışmada Garmin vb. ürünleri kullanmak yasal mı?

@srdrmrs Yarışma sırasında Strava değerlerini ne ile ölçüyorlar? Yarışmada Garmin vb. ürünleri kullanmak yasal mı?

strava değeri dediğiniz nedir anlamadım?

yarışmacılar yol bilgisayarı kullanmakta serbest. kimileri sürüşlerini stravaya atıyor , kimileri atmıyor.

EuroSport yayın akışı
13:30 Özet
14:25 Etap 10

1599554380132.png

(link), cezalar da isviçre frangıymış maşallah.

"Hirschi, Rojas and Trentin get 200CHF fine for littering. "

Bu üçlüye yere çöp attıkları için 200'er İsviçre Frang'ı ceza kesilmiş. Geçen forumda bahsi geçen, suluk ve çöp atma olayı ile ilgili uygulama örneği olmuş...

Tour de France ' ın emektar direktörü Christian Prudhomme Corona Virüse yakalanmış...
(link)

Yarış başladı Sagan hala maske takıyor.😅

Sam sonunda istediği etap galibiyetini elde edip mayoyu sırtına geçirdi. Umarım yeşil mayoyu bu sene o kazanır. Sagan çok kazandı çünkü 🤣

Sam sonunda istediği etap galibiyetini elde edip mayoyu sırtına geçirdi. Umarım yeşil mayoyu bu sene o kazanır. Sagan çok kazandı çünkü 🤣
Ama bitise az kala Sagan dayinin arkadan cikip gelisi, kopek baliklarinin avina saldirmasini animsatti bana.
Icimdeki ben: Duygusal dusunme la.
Ben: Ne duygusu la, adam iyi gidiyor.
Icimdeki ben: Amcaogluna benziyor diye bal gibi duygusal yaklasiyon olaya. Ha birde biyik var. :kptmya:
Ben: Hadi la oradan.:snzdglsn:

Sagan bu sefer formda görünmüyor. 2015 yılından beri bu sene ilk defa turun birinci haftası içinde bir etap kazanamadı. Kalan etaplarda kazanır mı? Göreceğiz bakalım :)

Ama bitise az kala Sagan dayinin arkadan cikip gelisi, kopek baliklarinin avina saldirmasini animsatti bana.
Icimdeki ben: Duygusal dusunme la.
Ben: Ne duygusu la, adam iyi gidiyor.
Icimdeki ben: Amcaogluna benziyor diye bal gibi duygusal yaklasiyon olaya. Ha birde biyik var. :kptmya:
Ben: Hadi la oradan.:snzdglsn:
Sonra yine Ben : sende hemen Gaza geliyon ben seni denedim. 🤣😂

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Ey Alman Milliyetçisi Bora Hansgrohe!

Siz ki Sam Bennett'in hakkını Pascal Ackerman'ı kayırmak için yemiştiniz.Gironun kahramanı Bennett yerine Pascalınızı götürmüştünüz Giro'ya.Alın size Sam Bennett.Sam Bennett bugün bisiklet sporunun zirvesinde Tour de France'da size karşı zafer kazanırken yere göğe sığdıramadığınız Pascal'ınız Tirreno Adriatico yarışı ile avuna dursun.

Helal sana içimizdeki İrlandalı sempatik adam Sam Bennett

Ey Alman Milliyetçisi Bora Hansgrohe!

Siz ki Sam Bennett'in hakkını Pascal Ackerman'ı kayırmak için yemiştiniz.Gironun kahramanı Bennett yerine Pascalınızı götürmüştünüz Giro'ya.Alın size Sam Bennett.Sam Bennett bugün bisiklet sporunun zirvesinde Tour de France'da size karşı zafer kazanırken yere göğe sığdıramadığınız Pascal'ınız Tirreno Adriatico yarışı ile avuna dursun.

Helal sana içimizdeki İrlandalı sempatik adam Sam Bennett
Ama o sene Pascal Ackerman Giro'da puan mayosunu almıştı. Yanı Giro 'ya gitmeyi hakettiğini göstermişti. Bu arada ben de Sam Bennett cıyım. Bora onun için en ideal takım değildi. Ayrılarak doğru olanı yaptı. Bence Pascal Ackerman da boş değil.

Geri