burcinhan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.329
- İsim
- Burçinhan Doğan
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@srdrmrs Yarışma sırasında Strava değerlerini ne ile ölçüyorlar? Yarışmada Garmin vb. ürünleri kullanmak yasal mı?
Ama bitise az kala Sagan dayinin arkadan cikip gelisi, kopek baliklarinin avina saldirmasini animsatti bana.Sam sonunda istediği etap galibiyetini elde edip mayoyu sırtına geçirdi. Umarım yeşil mayoyu bu sene o kazanır. Sagan çok kazandı çünkü 🤣
Sagan bu sefer formda görünmüyor. 2015 yılından beri bu sene ilk defa turun birinci haftası içinde bir etap kazanamadı. Kalan etaplarda kazanır mı? Göreceğiz bakalımSam sonunda istediği etap galibiyetini elde edip mayoyu sırtına geçirdi. Umarım yeşil mayoyu bu sene o kazanır. Sagan çok kazandı çünkü 🤣
Sonra yine Ben : sende hemen Gaza geliyon ben seni denedim. 🤣😂Ama bitise az kala Sagan dayinin arkadan cikip gelisi, kopek baliklarinin avina saldirmasini animsatti bana.
Icimdeki ben: Duygusal dusunme la.
Ben: Ne duygusu la, adam iyi gidiyor.
Icimdeki ben: Amcaogluna benziyor diye bal gibi duygusal yaklasiyon olaya. Ha birde biyik var.
Ben: Hadi la oradan.![]()
Ama o sene Pascal Ackerman Giro'da puan mayosunu almıştı. Yanı Giro 'ya gitmeyi hakettiğini göstermişti. Bu arada ben de Sam Bennett cıyım. Bora onun için en ideal takım değildi. Ayrılarak doğru olanı yaptı. Bence Pascal Ackerman da boş değil.Ey Alman Milliyetçisi Bora Hansgrohe!
Siz ki Sam Bennett'in hakkını Pascal Ackerman'ı kayırmak için yemiştiniz.Gironun kahramanı Bennett yerine Pascalınızı götürmüştünüz Giro'ya.Alın size Sam Bennett.Sam Bennett bugün bisiklet sporunun zirvesinde Tour de France'da size karşı zafer kazanırken yere göğe sığdıramadığınız Pascal'ınız Tirreno Adriatico yarışı ile avuna dursun.
Helal sana içimizdeki İrlandalı sempatik adam Sam Bennett