TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar kaçak yayın izlemek olmuyor sürekli bi hata 😀 Pc de ücretli izleyebileceğim bir platform var mı ? Tvplus üye olacaktım düzenleme olduğu için sadece mobilden izleniyormuş şu anda.
(link)Arkadaşlar kaçak yayın izlemek olmuyor sürekli bi hata 😀 Pc de ücretli izleyebileceğim bir platform var mı ? Tvplus üye olacaktım düzenleme olduğu için sadece mobilden izleniyormuş şu anda.
Ben de öyle düşünüyorum abi. Yeşil mayoyu kazanacak gücü bu sene yok belli. Agrasiflesti. Mümkün olduğunca Van Art'in tekerinde kalıp sprinte geç çıkmak istedi bu kezde kendine koridor oluşturamadı. O geçmeye çalışdığı yere sigamayacagi belli,olmayınca Van Art' iteklemeye başladı. Sagani severim ama ben de hatalı olduğunu düşünüyorum.Bigpatron
Sagan henüz etap kazanamadı,yeşilide kaptırınca sinirleri bir hayli gergin belliki,cezayı hakketti Van art'a resmen tostu!
Hatalı olan hatalıdır. Yarışı izleyemedim (oğlum sağolsun 😒) ama sonradan gördüğüm kadarıyla gerçekten sporcuya yakışmayan bir hareket.Sagani severim ama ben de hatalı olduğunu düşünüyorum.