Scudo Sports

Tour de France 2020

cazci
Sagan ve Bennet abilerin rüzgar kanallarını müthiş kullandı Calep,tabi fiziki özelliğininde (selvi boylu) avantajını kullandı,makas atma konusunda bizim şahincilerle kapışır :komik:

Scudo
Bugün 4. etap koşulacak..
160 k.m.lık, son 7 k.m ℅6.7 ortalama eğimli ve 1825 metre irtifada zirve finişi...
Genel klasmancıların, sıralamada üstlerde olmak isteyenlerin vitrine çıkacağı bir gün.
Sarı mayo Alaphilippe de kalır, etabı da başka bir Fransız alacak diye bir his var içimde.. :kötü:
Canlı yayın 14:00 den sonra...
1598909262766.png

Turkcell kullananlar tv+ üyeligi alarak hic bir ek ucret odemeden eurosportu her an her yerde izleyebilirler. (Guzel reklam yaptim)

İzliyoruz, seviyoruz, heycanlanıyoruz daha geç olmadan burdan da bir teşekkür etmek ihtiyacı duydum. Müthiş genel kültürü ve anlatımlarıyla 3-4-5 saatlik yarışları sevdiren ekrana bağlayan, Berkem Ceylan, Caner Eler ve Sarper Günsal'a kendi adıma dev teşekkür ederim. Onların anlatımı olmadan bu kadar takip eder miydim emin değilim.

Turkcell kullananlar tv+ üyeligi alarak hic bir ek ucret odemeden eurosportu her an her yerde izleyebilirler. (Guzel reklam yaptim)

aylık 15 lira bedava değil

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Bence bugün genel klasmancılar birlikte yokuşu çıkarlar,birlikte yokuşun sonuna gelirler.Yokuşun sonunda da son bir km kala kıyamet kopar sağlam bir yokuş sprinti olur.
Yokuşa karşı sprint atabilenler:
Alaphilippe,
Thibaut Pinot,
Yates,
Reyiz(Valverde)

Miguel Angel Lopez,Bernal, Carapaz tarzı safkan yokuşçular ancak kaçabilirlerse bu etabı alabilir.

Bu Eurosport spikerleri kaç dil biliyor İspanyol geliyor çeviriyorlar, Fransız geliyor onunla da muhabbet ediyorlar, İtalyanca, Flemenkçe falan hepsini konuşuyorlar ayak üstü. (Sean Kelly'i ayrı tutuyorum bunlardan, kendisinin henüz doğru telaffuz ettiği isim yok. :D )

Bu Eurosport spikerleri kaç dil biliyor İspanyol geliyor çeviriyorlar, Fransız geliyor onunla da muhabbet ediyorlar, İtalyanca, Flemenkçe falan hepsini konuşuyorlar ayak üstü. (Sean Kelly'i ayrı tutuyorum bunlardan, kendisinin henüz doğru telaffuz ettiği isim yok. :D )
İngilizce ve fransızca kesin biliyorlar çünkü, 1 veya 2 si Galatasaray Lisesi mezunu. Kontrol ettim ikisi Saint Benoit mezunu imiş, biri Galatasaray.

@Goflet Sahada ropörtaj yapan eleman hem İspanyolca hem Fransızca soru soruyor mesela. Bir de gecikme olmuyor, spikerlerin tonlamaları ve çevirirken tereddüt etmeleri kendilerinin çevirdiğini belli ediyor biraz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Biliyor olabilirler ama zaten yarısından fazlasını çevirmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
bizden neden böyle sporcular cıkmıyor alt yapı yetersizliğinden mi acaba

Geri