burda olay ne ,doping neden oluyor ? ya da soruyu şöyle sorayım,neden lens amca bacaktan kabininde doping iğnesini vurdu national geography belgeselini seyrettim ,motorcusu vardı lens 'ln yani suç ortağı,kimsenin izini süremeyeceği bir cep telefonundan haberleşme yaptılar acaip değilmi aynen ajan filimleri gibi,cıa 'ın gizli operasyonları misali

efendim önce inkar etti lens amca ,sonunda kabul etti,belgeseli seyredin,neden doping oluyor ?bu soruya cevap gerekiyor ,ikinci soru neden bu işin içinde doktorlarda oluyor ve de klüp başkanları ,,,gizli kapılar ardında acaip dolaplar dönüyor ,bir nedeni söyleyeyim acaip para var bu işte ,milyon yurolar döner ise bu yarışlarda birileri illaki doping yapacaktır,ve buda avrupa bisiklet yarışları tarihine aynen kara bir leke olarak düşecektir,bakın inceleyin doping tarihini ta 1800 'lerin sonlarından bu günlere kadar doping skandallarını görün ,yani bisiklet tarihi aynı zamanda doping tarihidir ,unutmayın abd 'de boks 'ta bir zamanlar dönen şikeleri,,,,,bu şikelerin bisiklet yarışlarında olması bence doğal ,
gelelim kontadora yav adam bilmiyorum dedi ,farkında değildim dedi ,yediği ette doping çıktı ,allah allah yani belkide bilmiyordu yahu

ne bilek biz adamın bilemediğini,
biz nasıl bileceğiz :islik::islik::islik::islik::islik::islik:
sonuçta işi dahada komik hale getireyim ,,,
komplo teorisi derki ,
yav kardeşim froome astımlı değil sahte rapor çıkarttılar
rüşveti verdi sky takımı
adam oldu astımlı,
tabi bu komplo teorisi sakın inanmayın ha

efendim şu soruyu soracağım
sky takımı astımlı bir adamı eğimlere çalıyor ya adam kalp krizi geçirse idi sorumlusu kim olacak idi
sky takımı tabi,, garantisi yoktu olabilirdi,,,
haaaaaaaaaaaaaa
bak tek adama laf ettirmem
spartaküs,
fabian cancellara