Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
@mimiksiki aynen o sekilde. Az once Froome cikti. Simdi Roglic. 2-3 dk arayla cikiyolar birkac dk sonra hepsi yolda olacak.

Scudo
Roglic fena batırdın be dostum. Geraint Thomas ve Froome hayvani bir tempoyla gidiyorlar.

Kwiatkowski 42 dakika 41 saniye ile lider.

Roglic 22km de 50 saniye yedi Froome'dan.

Dumoulin geliyor 22.kmye ayni derece Froome ile.

Thomas geliyor 22kmye. Froomedan 12 saniye iyi. Dolayisiyla Dumoulinden de ayni sekilde.

Thomas turla beraber etaba gidiyor.

Froome aldi liderligi. 40 dakika 50 saniye.

Roglic, Froome'dan 1 dakika 14 saniye yedi. Roglic podyumu kaybetti.

Dumoulin geliyor ve aldi liderligi. Ben ilk gordugumde 1 saniye geride sandim Allah Allah.

Thomas 2018 Fransa'nin galibi oldu boylece. Etap kime gidiyor simdi onu gorecegiz. Tom kazandi.

Froome 40 dakika 50 saniye yapmisti. Tom daha kotu dereceyle kazandi etabi. Noldu pek anlasilmadi. Grafiklerde 1 saniye sonra geldi Tom yesil bitip kirmizi oldu. Su an baya tepki var kimse bir sey anlamadi.

Dosyalar

• DjM5xH1XcAES18Z.jpg
    DjM5xH1XcAES18Z.jpg
    69,2 KB · Okunma: 22
  • DjM7M4RXoAMeK5c.jpg
    DjM7M4RXoAMeK5c.jpg
    19,6 KB · Okunma: 21
  • DjM7M4RXoAMeK5c.jpg
    DjM7M4RXoAMeK5c.jpg
    19,6 KB · Okunma: 21
DjM5yNcXsAEhENT.jpg
DjM5xH1XcAES18Z.jpg

Dumoulin sen düşün .
Zamana karşıda Froome'a fark açamıyorsan ,dağlarda işin zor.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lanterne Rouge ,Lawson Craddock'a saygılarımızı sunuyoruz.
Fight for Paris
Gönüllerin şampiyonu:harika:
31155030_1531081404274140_r.jpeg

ve tur bitti
roglic tek atımlık barutu varmış,önceki atağından kazandığının fazlasını kaybetti,lider olamaz ama podyum kovalayan biri olacağına inanıyorum kariyerinde
egan sözlemeye gerek yok geleceğin süper starı,kimse fanteziaramasın
gerait gayet zaman farkını tur boyunca iyi korudu ve sarı mayoyu aldı
froome dünya time trial şampiyonu kadar iyi olduğunu bir kez daha gösterdi,çıkma,inme,lider özellikler adamda hepsi var,bu dönemin en iyisi
tom gösterdiki ard arda iki tur kazanmak gayette mümkünmüş,aksini iddaa eden saçmalıyordur yada tom da ağır dopinglidir,adam yardırdı zayıflık hiç göstermedi
roman her zaman ki gibi ilk 10 anca yaptı potansiyeli bu kadar,bu rakipler karşısında büyük tur kazanması hayal
landa anca domestik olur,valvarde nin işi turlarda yok,nario dönemide geçti..movistar sınıfta kaldı
ve esen kalın hoşçakalın

@Tolga Çelebi Sky'ın panzehiri yine Sky'mış.:kötü:
Di4_I0GWsAE50D0.jpg large.jpg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Geraint Thomas'ın canlı yayında ağlamaya başladığı an: "En son ağladığımda evlenmiştim. Bana ne olduğunu bilmiyorum. Ben......
DjNGF7bW4AAoE-c.jpg

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sarı mayo sahibi Geraint Thomas ağladığı gibi, Tour de France'ın genel klasman sonuncusu Lawson Craddock da gözyaşlarını tutamadı.Lawson Craddock birinci etapta yaptığı kazada kürek kemiğin kırmıştı ve bu haliyle Paris'e gidecek.Bence süper kombotivite ödülünü almalıydı.
(link)

@hamlet2006 Hocam iyi güzelde her etapta ilk 3'te team sky olmak zorunda mı? Yemin ediyorum gına geldi artık, herkes team sky'dan nefret ediyor. Tiyatro izler gibi izliyoruz yeminle, sonuçlar az çok belirli oluyor ne de olsa. Bu arada yarışlarda her ne olursa olsun bu fısfısçıların lehine oluyor, birisi düşer fısfışçılara yarar; öteki uçar fısfısçılara yarar; beriki kaçar fısfısçılara yarar. Ben anlayamadım bir türlü.

@KitapSever
Team Sky'ı hiç sevmiyorum özellikle de Chris Froome'u.Bundaki en büyük sebep :Bütün herşeyi domine etmeleri değil.Kazanırken ve yarışırken içgüdüsel olmadıkları ve biraz mekanik ,robotize ruhsuz oldukları için de değil.Kendi sebebim Team Sky'ın gri alanlarda dolaşması.Tüm sistemi Salbutamol davasında olduğu gibi kendi menfaatleri uğruna bükmeleri.Kazanmak için herşey mübah mantığında olmaları.

@KitapSever
Şans;Doğru yerde ,doğru zamanda olma sanatıdır.Yiğidi öldür hakkını ver diye bir laf vardır.Team Sky bazı şeyleri ,herkesten doğru ve özenli yaptığı için şanslı gözüküyor.Mesela bugnkü zamana karşı etabını 3 kere denemişler.Tom Dumoulin ve Roglic ise hiç.Bardet,Roubaix etabında 5 defa lastik patlattı:Şans mı hayır.Bardet'in takımı Roubaix'ye uygun lastik dahi getirmemiş.Dumoulin etapta kullanacağı skin suite bile sahip çıkamamış,kaybetmiş.Team Sky o formadan 3 takım getirirdi.Böyle marjinal kazanımlar sevimsiz gözüküyor ama bir bütün olarak düşünüldüğünde anlam kazanıyor.Ve bunu sevmesek de Team Sky başarabiliyor.
Bir sevimsizlikleri de gerekli gereksiz herşeye saldırmaları.Froomey'in Vuelta 2017 de Matteo Trentin'in puan mayosuna saldırması ve Giro'da dağların kralı mayosu için gereksiz sprint atması vb.

@hamlet2006

Geraint Thomas
oy sayısı 10
3,9%

forumdan 10 kişi tahminde yanılmadı,,,,,sarı mayo g .thomas 'ın ,,,

Team Sky'ı hiç sevmiyorum özellikle de Chris Froome'u.Bundaki en büyük sebep :Bütün herşeyi domine etmeleri değil.Kazanırken ve yarışırken içgüdüsel olmadıkları ve biraz mekanik ,robotize ruhsuz oldukları için de değil.Kendi sebebim Team Sky'ın gri alanlarda dolaşması.Tüm sistemi Salbutamol davasında olduğu gibi kendi menfaatleri uğruna bükmeleri.Kazanmak için herşey mübah mantığında olmaları.

aynen katılıyorum ,malesef,çirkin bir strateji anlayışı,benim ilgisiz kalmam fransa yarışına bu nedenle olmuştur, kazanmak için her şey mübahtır anlayışı bisiklet sporuna sürülmüş bir lekedir,,ingilizlerin bisiklet sporuna bakışlarını mertçe bulmuyorum,

İnsanları tanıdıkça sevmezsiniz, tamam Froom'u öyle böyle fazlasıyla tanıdık ama tüm olumsuzluklara rağmen yıkıcı bir Giro'dan sonra bu tur dümdüz olabilirdi olmadı, olmazlar da. Sky bisikletin Real Madrid'i olmuş. Sorun bir Barcelona yok karşılarında, tüm olay burda bitiyor bana kalırsa.

Peki gözlerin bu kadar üstünde olduğu bir takımın bu turda Froome'u geri plana çekmesi hafif de olsa algı yönetimi olabilir mi ? Eurosport yayınında katılmama ihtimaline karşı SKY Thomas'ı hazırlamış belli ki dediler ama bu konuda ben tek bir bakış açısına sahip olamıyorum açıkçası.

2017 Tour Vuelta
2018 Giro Tour

Son 4 büyük turuda bu adamlar kazandı, yüksek ihtimalle 5.de yolda. Vuelta'yı da bu yaşta Bernal alır artık bizde bırakıp gideriz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Ben artık bu Sky Nin rakiplerine teşvik verdiğini falan düşünüyorum hep mi böyle olur düşen uçan kaçan Sky ya yarıyor bu konuda iyimser olamıyorum doğal gelmiyor nedense.

Olası bir doping ihtimaline karşı sonuçlar ne zaman belirli olur? Gerçi fısfısçılara bir yaptırım dahi olmadı ama. Yakında kokusu çıkar, uzun süren kan tahlilleri falan ben bekliyorum yine birşeyler. Bu yıl turun dopingcisi kim olacak bakalım? :D

King of Paris
Alexander Krisstoff
DjSed2bWsAAhiBx.jpg large.jpg

1f49b.png
Geraint Thomas
1f1ec-1f1e7.png

1f49a.png
Peter Sagan
1f1f8-1f1f0.png

1f534.png
Julian Alaphilippe
1f1eb-1f1f7.png