valverde büyük turlara gelmesin,gitsin klasiklerde yarışsın
nario dan süper domestik bile olmaz,ne GK elemanı ne domestik yani konumlandıramıyorum,siz söyleyiverin

movistar yönetim olarakta çok tırt bir takım,boşuna 3 adam getirdi,dediğimde çıktı
freelanda dediniz saçma bir tercihle başına neler geldi,ondan da ilk 10 a oynayan yarışçı anca olur,şimdide freethomas demeyin yahu,sky gibi takımı nerede bulacak harcanır gider,daha dur bunlar için erken giro daki yates gibi patlamasın arkadaş,domestikler sayesinde bu sene fazla yorulmadı thomas,son 5 10 km çekmeye başlayınca adam baya taze kalıyor
egan barnel e söz yok başından beri bahsediyorum elemandan,sky nokta atışı yapmış,froome sonrası canavarı,dağlarda froome dan daha iyi olduğu bariz belli..deli gibi tempo yapıyor kilowatt olayındada çok iyi İTT yapar,geriye iniş kalıyor onuda halleder
roglic biraz daha dağlarda iyi olursa,bır tık daha İTT geliştirirse,bu adamda ilgi çekici,alakasız bir spor branşından gelme
geleceğin düelloları egan,primoz,tom
froome bu etap erken atak yaptı,tom işleri bozan adam oldu,inanılmaz tempo yapıyor,bu adam da giro dan geldi
sky takımca çok güçlü herşey ortada,movistar,nibali hayal görmesin