Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
3. Haftada belli olur her sey bence. Herkes tur bitmis gibi konusuyor. Unutmayalim ki Froome ve Dumoulin’in bacaklarinda koca bir Giro var. Geraint ise kendini buyuk turlarda kanitlamis degil.

Scudo
@hamlet2006Ama bizim atasözlerimizden biri de der ki; Çıkmadık candan umut kesilmez [emoji38]. Birinci gördüğünüz adam dağlarda virajı alamayabilir [emoji849]. Aman olmasın da öyle bir şey [emoji57].

Cemal Ç.

bu ASO ne işsiz bir kurum,yeni açtım Tiz cycling üzerinden yarışa bakmak istedim,adamlar durmadan saldırıyor yayına :)
lotto lu baya iyi gözüküyor alır etabı rahat,roglic pelotona yattı bekliyor.bu adampodyum yapabilir

@el_Aksa_1903

"Ucan Hollanda'li" geldi aklima :koptum:.

sizin yapacağınız ataklar bu kadar olur bernal tokatlıyor hepsini...nario nibali geçin bu işleri
sky gene bir atak yapıp tokatlayacak bunları

daha bu adam 21 yaşında 2 3 seneye görün :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Thomas son haftaya bu farkla girerse olaylar olaylar. Sky'da pazarliklar baslar mi ahahaha Fransa'yi Froome alsin, Ispanya'yi sana aldiracagiz Thomascigim falan. Inanilmaz guclu Sky. NBA'deki Warriors resmen.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Nibali’nin dusmesi konusunda bir vidyo ya da haber sahibi olan var mi? Cok iyi gorunuyordu.

(link)

Burda mesale dumanlarinin arasina girip gozden kayboluyor. Kamera yetisince de yerde geliyor ekrana. Seyircilerin dusurmus olmasi ihtimali ciddi. Bu durumda ne olacak?

Son 10 km süperdi..Finish çizgisindeki yuhhhh sesleri çok acayipti:D

Dünkü dağlık etapta sprinterlerden Marcel Kittel ve Cavendish abondone olmuştu.Bugün bu kervana Gaviria,Greipel ve Groenewegen eklendi.
Anlayacağınız geriye sprinterlerden Peter Sagan kaldı.Sprintteki rakibi ise Froome ve Team Sky.
Yarınki geçiş etabında(sprint etabı) sprintte Sagan kaçacak Team Sky kovalayacak.:snzdglsn:
giphy.gif

15twhC2

@a.valverde Reyizim,
İnanın söyleyecek kelime bulamıyorum.Teorik olarak herşeyi denediler.Team Sky takımca çok güçlü.Movistar da biraz hayal kırıklığı.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Nibali'nin zamanı ön grupla aynı kabul edilecek.

992896848_670.jpg

Tarihte üstünde sarı mayoyla Alp d'Huez'i kazanan iki bisikletçi varmış: 1- Lance Armstrong 2- Geraint Thomas İlginç:D
Sky'ı sevmem ama Egan Bernal'i çok sevdim. 21 yaşında çocuk, kaç gündür süper takım çekiyor.

@a.valverde Valverde artık son demlerini yaşıyor, eski bitirici Valverde değil. Ben olsam zirvedeyken veda ederdim. O bittiği yere kadar devam diyor. Kintana, Landa'ya gelince; Taktikten ziyade, hormonlu Sky karşısında anca bu kadar oluyor. Yalnız Kintana bu sene atak yapıp etap kazanamazsa cümle eşraf dükkana almayacak. Movistar artık yeter diyebilir. Son haftada belli eder o.

Bardet'in takımında 4 kişi eksik yarışıyormuş. Her şeye rağmen müthiş savaşıyor helal olsun.
Yensek de Yenilsek de Bardet Ulen:p
ob_44fb2c_romain-bardet-velo-101.jpg

Geri