Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Yarın da zirve bitişin orda olacağım yarışı yerinden izlemek harika fakat sıralama bilmemek, kim gelecek onu bilememek kötü, Cernay adlı yerleşim yerinden izledim geçişi harika atmosfer vardı insanlar yağmurda bile bekliyordu önce Tony Martin i gördüm sonra takip grubu ve ana grup geçti. Ana grup çok hızlı geçti sadece Nibaliyi fark ettim . Fotolari ayrıca başlıkla paylasicam yarinda zirvedeyim .

Scudo
@Hasan SAYLIK
Telefonda internet kullanabiliyorsan tour de france official bir aplikasyon yapmış, canlı olarak yarışı oradan takip edebilirsin. Aplikasyon baya başarılı bu arada, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.

Tony gallapin nasil sari mayayu aldi su yarista neler oluyor izleyemiyorum net yok youtube giriyorum ozetleri bupamiyorum cyclingcloudwt var calismiyor :(

@Cem Kılıçarslan
Arayıp bulmam lazım o programi bugun biraz acele izledim etabı asıl yarın ki etap icin hazırlıyorum kendimi, yarına yanımda interneti olan telefon da olacak ,program olmasa da letour sitesinden takip ederim.

@Onur Gunes

Sari mayoyu Gallopin almadi, Astana takimi verdi diyebiliriz. 1 haftadir sari mayonun takimi olmanin faturasini dunku etapta erken kopmalarla odemislerdi. Pelotonu cekme gorevi artik Lotto takiminda, Astana az da olsa dinlenebilir. Yuksek ihtimalle Contador yarinki etabin son tirmanisinda atak yapar, Gallopin erken kopar ve sari mayo Nibali'ye doner.

Programi da buldum yarın ki etabı harika şekilde bekleyerek izliyicem.

@Ekrem Erten
youtube da bildiniz kanal var mi tourun ozetini izlemek icin son 5-6 km si vs. CyclingHubWT var ama calismiyor aciyorum sadece foto cikiyor ilerlemiyor video duzgun bir kanal lazim tour un kanalindan higlisth izliyorum yada takimlarin o etap videolarini (belkin, orica vs.)

Valverde yarın ki etabın turun en önemli etaplarından biri olabileceğinden bahsetmiş.İlk 10 günün en zor etabı olacağını ve sert geçeceğini,kendisini güçlü hissetiğini ve takım arkadaşıyla beraber başarmaya çalışacaklarını söylemiş.

Rodriguez iyi bir kondisyona ulaşmak için adım adım ilerleyeceğini,bugünkü zorlu dağlık etapta kaçış grubunda yer alarak kendini test ettiğinden bahsetmiş.Dağların kralı mayosu için mücadele edeceğini ve ana hedefinin ise Vuelta'ya iyi bir kondüsyonla gitmek olduğunu söylemiş.

Nibali bütün gün sıkı çalıştıklarını,bugünün kaçışın günü olacağını önceden tahmin ettiklerini ve kaçışı takipte kimsenin kendilerine yardım etmediğinden bahsetmiş.Scarponi ile konuştuğunu, diğer takım arkadaşlarının bugün çok çalıştığı için yorulduğunu ama yarın neler olacağını göreceklerini,sarı mayoyu kaybettiğini ama bunun kendisine dinlenmek için ekstra zaman kazandıracağını ve yarına hazır olacaklarını söylemiş.

Contador bugün Astana takımının dağlarda güçlü olduğunu gösterdiğini,yarına hazırlanacaklarını ve Nibali'nin bugün sarı mayoyu kaybetmesinin önemli olmadığından bahsetmiş.Astana'nın sarı mayoyu vererek artık pelotona liderlik etmek zorunda olmadığını ayrıca Valverde ve Porte'un da güçlü göründüğünü ve yarın bunu göstereceklerini,genel klasmanda önünde olan sürücülerle arasındaki zaman farkını kapatmayı denemek zorunda olduklarını ve bunu yarın deneyeceğini söylemiş.

@Onur Gunes
Steephill.tv ozetler ve roportajlar konusunda cok basarili. etap bilgileri ve canli izlemek icin stream linkleri de var.

Bahsi gecti mi goremedim ama, su olaya baya guldum. Luca Paolini yaklasik 60 kph ile ilerlerken cep telefonu ile ugrasiyormus. Twitter ile bolcana hasir nesirmis zaten.
(link)

Bugün Fransızların milli bayramı ama Tour'da İspanyolların günü olacak bence...

@Murat B.

Fransızlar bir umut zaten Riblon'u kaçışa göndermişler :)

Contador düştü galiba şu an oturup ayakkabı ayarlamaya çalışıyor..

contador da giderse bu sene böyle zevksiz biter

contador'un üst baş yırtık. kaçış grubuyla 7 pelotonla 4 dakika fark var.

Bu senenin asıl turu Vuelta olacak gibi böyle giderse..

TdeF eurosportun en uzun seri canlı yayını. Bir iki favori daha düşsün görürüm ben izlenme oranını.
Düşmek bisiklet sporunun doğal bir parçası olmamalı.
Alberto ya çok üzüldüm. Ağlıyordur o araba içinde.:agla:
Ağlama reis..

contador da sizlere ömür :/

https://pbs.twimg.com/media/BsgooniIMAAN_n_.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BsgnrepCEAEJHzm.png:large

https://pbs.twimg.com/media/BsgpAZ9CUAED2td.png:large

Geri