Scudo Sports

Torku'ya destek

torkunun diğer markalara göre tat farkı vardır. ancak doğal şekerden yapıldığı için glikozla yapılandan farkı oluyor elbet. ilk başta torkunun tatları kötü geliyordu fakat.artık kendilerini geliştirdiler. torkunun hoşbeşe benzeyen gofretlerini tavsiye ederim.

Scudo
@Kudret Kurtcebe hocam %100 organik katkısız urunler satiyorlar ..keçiboynuzuözü ve çörekotu yagini kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim..
(link)
Dh forumda konusu var foruma ozel indirimleride var

@serkanoz87

Torku giyim ürünlerini aşağıdaki resimde anlatıldığı şekilde satın alabilirsiniz. Telefonla iletişim kurduğunuzda kulüp size yardımcı olacaktır. Ben askılı kışlık taytını kullanıyorum. Son derece memnunum sıcak tutan kaliteli bir ürün. Uzun kollu formasını da destek olmak amacıyla birlikte almıştım. Sağolsunlar jest olarak şapka ve matara yolladılar.

kulis.jpg

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/kulis-jpg.48538/

kısa kollu olanı almayı düşünüyorum ,yaza hazır olur.

@Kudret Kurtcebe Mail adresi Ahmet Arslan Bey' e ait giyim ürünleri satışıyla kendisi ilgileniyor. Direk kulübü telefonla arayıp kendisiyle görüşebilirsiniz.

Birşey duymuşştum,palm yagı diye bir şey.Bununla alakalı bilgisi olan var mı?Kakaolu fındık kremasının nnutelladan daha leziz olmasının nedeni buyuş ve vücuda zararlıymış,kalbe sanırım.

Karışık duygular içindeyim. Spora katkısı olumluydu tabi. Bu anlamda bu alandan büyük oranda çekilmesi kötü. Ben Torkunun hiçbir ürününü evime sokmayan biriyim. Aşırı dinci yanı yani yobaz yanı olduğunu biliyorum. Bütün sporcularına bakın facebok profillerine. Hep aşırı dinci ve cumhuriyet karşıtları. Karanlık firma.

@T. Tezcan. Aslında diyaloğa girmek istemiyordum fakat aşağılayıcı bir tavırda yazdıklarınız için yazıyorum.
bu kanıya nereden vardınız bilemiyorum fakat yazdıklarınız ile bu markanın yaptıkları çelişiyor sanki.
Yobaz dediğiniz firma spor klübü kuruyor sponsor oluyor.Hem de bisiklet sporuna hani yobazların tayt giyenlere tuhaf bakıyor denilen,karşı olan vs.vs. diye dillendirilen bu insanlar kuruyor klübü.Yani dininin gereklerini kendince yerine getirenlere neden bu şekilde tavırda takınılıyor orası da ayrı bir çelişki ya neyse.Yani ataist yada yahudi olsa sıkıntı olmayacakmıydı lütfen bunları bırakın.insanları bu şekilde sınıflandırmaya lüzum yok yani..
Hee deseniz ki basketbol ,futbol kulübüne bu kadar para akıtacağına bisiklet takımına destek versene deseniz eyvallah da bu şekilde çok yanlış yapıyorsunuz.
Saygilarımla...

Şimdi TUR'da hangi takımı takip edeceğiz :(

Takım kapandı şu vakitten sonra ne desek boş ama bir yanlışınızı düzelteyim;
Torku; Konya Şeker Kooperatifine ait bir markadır, yöneticileri yobaz olabilir, çalışanlarının arasında da yobazlar olabilir, ama firmanın asıl sahibi şeker pancarı ve patates yetiştirici çiftçiler ve köylülerdir. Her ne kadar firma kazandığını kooperatif üyelerine dağıtmak zorunda olsa da bunu minimum miktarda yapmaktadır. Protesto edecekseniz bu durumu protesto etmeniz daha mantıklı gibi geliyor bana. Ya da banane ben mi koruyacam onlarını hakkını kendileri uğraşsın diyorsanız, o da bir fikir saygı duyarım.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
torku banadayı yeni aldım
içindekiler

şeker
bitkisel yağ
aroma
emülgatör

az tüketilmesinde yarar var,emülgatöre dikkat edilecek,

(link)

Yaftalama olayından ne zaman kurtulacağız, cidden merak ediyorum. En nefret ettiğim şey, din ve siyaset konularını tartışmaktır. İnsanlara bisiklet kullandıkları için, yada bisiklet sporuna gönül verdikleri saygı duymak çok mu zor???

Banane adamın özel hayatından, facebook profilinde paylaştığı din veya siyasi içerikli konulardan banane. Ülkemizi temsil ettiler mi? Olay bitmiştir.

@T. Tezcan
Şuraya SİYASET O ŞU BU O'CU BU'CU ŞU'CU diye şurada lafını etmeseniz olmaz değil mi.

Burası hobi yeri hobileri dini dili ırkı siyesi görüşü yoktur.

Yazdıklarına istinaden ise sen orda kal ve senin gibi düşünenleri bir yere kıpırdamayın.

@T. Tezcan dışında bütün arkadaşlar özür dilerim yanlış kelimeler ettiysem.

Arkadaşlar fazla sosyal medya haberi konuşulmadan işin iç yüzünü yazayım belkı faydası olur.
evet uzun zamandır yapılamayan toplantı bugun yapıldı ve öğlen saatlerınde elite takımın yanı contınental takımın kapandıgı söylendı ama bır kac gun beklemelerı de söylendı sporculara yuzde yuz degıl durum.işin içinde başka meseleler döndüğü için buradan yazmak ıstemıyorum ama bır kac gun bekleyın belkı geri dönüş kararı cıkabılır ortalık cok karışık.yanı haberın ılk halıyle ve siniriyle yıpratıcı elestrı yapılmaması taraftarıyım karar yıne de sızın.

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
yahu takım kapanmasın vs bir mesaj mı atsak? imza falan mı toplasak.

biz ne kadar bisiklet takımı diye baksakta,firma reklam olarak bakıyor bisiklete. Neden kapanmış,açıklama da yok.

@T. Tezcan
geneleme yapmazsanız sevınırım demek kı bütün sporcularını tanımıyorsunuz. ben şahsen Rasim ve ferıt ıle epey samımıyım rasım 2 senedır eskısehırde. antremanlarımızı mumkun mertebe bırlıkte yapıyoruz kampı olmadıgı surece. hıc bahsettıgınız gıbı bırısı degıl aksıne şu dunyada tanıdıgım ender kalitede insandır. siyasi görüşü de hiç zannettıgınız gıbı degıl.burası yerı olmadıgı ıcın bahsetmıyorum.

@Ferhat Köse size katılıyorum zira işin içinde başka meseleler var yönetim spor müdürleri vs., continental takımın kapatılması sözkonusu sadece. TUR la ilgili bazı durumlar da işin içinde vs. vs. Zamanla yaşanıp görülür.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@gokhankoc
kısa surede kesınlık kazanacak o zaman bende bıldıgım kadarıyla iç yuzunu yazarım. bazı meseleler netlık kazanmadan konuşmak yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
@Ferhat Köse Mehmet Şafakçı Hoca'ya Allah kolaylık versin birşeyler yapmaya çalışıyor ama neyse dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz.

Geri