Scudo Sports

Tivibu'dan Eurosport'un kaldırılması

N. Burak Önder

Daimi Üye
Tepki
226
Bisiklet
Scott
Selamlar sırf yarışlar için ordan burdan link aramayım diye aylık 9tl ödeyerek tivibu kullanıyordum ama soygun sırası oraya gelmiş. Tivibu go pakedinden eurosport kanalları kaldırılmış. Tivibu Super diye bi paket yapıp oraya koymuşlar aylık 39tl ! Bu insanlara daha fazla paramı yedirmek istemediğim için eğer bildiğiniz tivibu alternatifleri varsa önermenizi istiyorum.

ek: Tivibu Go Full paket ismini Tivibu Go Sinema yapıp 1 Haziran itibari ile Sinema Tv grubu kanalları Tivibu Go paketlerinde izlenemeyecek demeleri de ne kadar omurgasız bir işletme olduklarını gözler önüne seriyor. Sen sinema pakedi sat içinde sinema kanalı olmayan.

Tivibu Go Maxi üyelerimizin paket ismi Tivibu Go Giriş olarak değiştirilecek olup, paket fiyatlarında bir değişiklik olmayacaktır. Tivibu Go Full üyelerimizin paket ismi Tivibu Go Sinema olarak değiştirilecek olup, paket fiyatlarında bir değişiklik olmayacaktır. 1 Haziran 2015 itibarı ile Sinema TV grubu kanalları (Dizi TV dahil) Tivibu Go paketlerinde izlenemeyecektir. 1 Temmuz 2015 itibarı ile Tivibu Spor kanalları Tivibu Go Giriş ve Tivibu Go Sinema paketlerinden kaldırılacaktır. Tivibu Spor kanalları sadece Tivibu Go Süper paketlerinde izlenebilecektir.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
eğerki binanızda kablolu ayın varsa tavsiyem uydunettir.
25mps download / 2mps upload + hd kablolu yayın (eurosport hd ve 200 kanal dahil) ayda 49 TL.

hepsine hap halinde çözüm bu.

Sanırım sebebi bu sezon Bundesliga 1 ve 2 yi Eurosport'un yayınlayacak olması. Maalesef Türkiye'de böyle yürüyor. Örneğin Digitürk de paket sahiplerinden Shaktar Donetks maçı için ekstra 30 TL istiyor.

d smartta bir şey kalmadığı için euro 2 yoktu o gelmiş, sanırsam tivibudanda belkide çekilmesi için anlaşma vs yapmışlardır. ama en iyisi arakdaşında dediği gibi varsa binada kablolu,

15TL ye eurosport üyeliği alabilirsiniz,tek bildiğim bu var en uygun olan.

ona para buna para, en pahalı interneti kullan, en pahalı bilet fiyatlarıyla stada git, en pahalı fiyatlarla tv izle, sonra memura %3 zam yap, asgari ücrete emekliye keza aynı, ne güzel vallahi,

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
İnternet altyapinizda sorun yoksa tivibu cok guzel bir sistem. Hicbir hava olayindan etkilenmiyor. Tekrar izle, geri al izle, sec izle gibi ozellikler kullanisli ama fiyat politikasinda hata var.

20 mbps(2mbps upload) hipernet+tivibu ev+ ev telefonu 72 lira veriyorum.

2011'den beri Türk Telekom Tivibu+TTNet Internet+Telefon kullanıyordum; aylık ücretlerim 110-130 TL arası değişiyordu. Sonunda pes edip Turckell'e geçtim (Eurosport'a bile veda ederek). Superonline TV+Internet+Telefon aylık 60 TL. Internetim daha iyi hale geldiğinden Eurosport için internet üzerinden abonelik yapacağım anlaşılan.

TT'den Turkcell'e geçerken her iki firmanın cihazı da aynı gün aktif halde çalışıyordu; aynı bilgisayarla yaptığım kablosuz hız testi (kabloluyu siz tahmin edin :)):

Her iki firmanın da interneti fiber ile geliyor ama Superonline farkı odaya kadar fiber olması.

upload_2015-8-2_19-2-46.png

tivibu web kullanıyorum ben ama pakedi değiştiremiyorum
sitelerinde şuan için weble ilgili hiç bir şey yok.. yazık cidden

Tekel oldukları için yapabiliyolar böyle fiyatlandırmayı. Başka bu şekilde internet üzerinden servis veren olsaydı tüketiciyi yolalım politikasına bu denli bürünemezlerdi. TTNET de aynı şekilde sitelerine giriyorsunuz tıkladığınız her linkte bakım uyarısı çıkıyor fatura ödemeye tıklayınca şak açılıyor. Tivibu ya internetten online basvuru yapabiliyorsunuz kapatmaya gelince sadece telefondan arayıp 3 5dk bekleyerek kapatabiliyorsunuz. Keşke fiber altyapı yayılsa bi an durmam bu sahtekar firmada.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Bahadır Gürel Ben de Superonline+Digiturk paketine 70 lira veriyorum ama Eurosport ve Belgesel kanalları da dahil olan bir kampanya ile üye olmuştum :harika:

@Özgür Atılgan Hala aynı daha bugün reklamını gördüm sürüyor 30 lira :harika:

Bir tek sen değilmişsin sorun yaşayan bak herkes şikayetçi :( @Özgür R

Bizde tivibu web üyeliğimizi iptal eder, Eurosport'a geçeriz.:harika:
Vuelta yı izleyebilmek içinde eurosport'a 15 TL ile üye olmak daha mantıklı. ( İnşallah onlarda üyelik ücretine zam yapmazlar:) )

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Tivibu web üyesiydim aylık 5 TL civarı bir ödeme yapıyordum, şimdi Eurosport'u spor paketi diye yeni bir pakete atmışlar, aradım bana 70 kusur fiyat çektiler iptal ettim bende tivibuyu hemen..

Bizde Digiturk kullanıyoruz.Lig Tv falan bütün spor kanalları var sadece film yok. 100 lira üstü ödüyoruz ama HD kalitesi muazzam.

@N. Burak Önder

Tivibu'nun ciddi rakibi Superonline TV. Neden mi? Turkcell Tivibu abonelerini kazanmak için gözü kara kampanyalar yapıyor. Benim 24 aylık Tivibu aboneliğim vardı ve bunu sonlandırırsam ceza ödeyecektim; aynı şey TT Telefon ve TTNet Internet için de vardı. Yani TV+Internet+Telefon için 24 aylık indirimli ödeme yapıyordum. Superonline bana dedi ki bize geç tüm cezalarını biz ödeyeceğiz + 3 ay ücretsiz TV+Internet+Telefon. Ben bu sözlerini doğrulatmak için imzalı kaşeli söz aldım. Bir diğer fark şu: Tivibu'nun sağladığı olanaklar 2011 yılında kaldı, hiçbir gelişme yok. Ama Superonline TV'de çok fazlası var: Kaydetme + Seri Kaydetme; istediğiniz kanalda 4-5 program geriye sarma (program program geri alma, Tivibu'daki gibi saniye saniye geri sarma değil). Tivibu'da sadece izlediğin kanalı geri sarıyorsun Superonline'da istediğin kanalda geri sarıyorsun. Mesela eve geç geldim haber kuşağını kaçırdım. Tek tek Kanal D, Haberturk, Star vb. kanalların haberlerini sırayla izliyorum. Bir kanalı izlerken diğer kanallarda kayıt yapabiliyorum. Kayıt özelliği zaten başlı başına üstünlük sağlıyor (ister kendi USB diskine kaydet istersen Superonline online sistemine kaydet).

vay be televizyon izlemeye bu dönemde 100 TL ödeyen bile varmış. 70TL internet ve telefon için çok uçuk rakam. Sağlık,eğitim,ulaşım ve haberleşme ve ve tabiki temel besin gıdaları herkesin aynı seviyede ulaşabileceği şey olmalı millet. Fındık,çay ülkesi olan bir yerde herkes erişemiyor ise bu ürünlere,duble yollara devam. Bolca sorgulayın.

@Bahadır Gürel inanın semtimde altyapı olsa bir dk beklemez geçerdim superonline'a. Bundan sonra ev ararken kriterlere bir yenisi daha eklendi. Altyapı var mı ?

Ben Lig TV kullanıcısı olduğum için Digiturk'ten izleyebiliyorum. Ancak geçenlerde şöyle bir olay geldi başıma. Eurosport izleyemiyordum. Bisiklet yarışlarını da takip etmek için Lig TV 2 ve 3'ün bulunduğu Spor Extra paketi yerine Eurosport 1 ve 2, Fox Sports'un vs. bulunduğu Sporsever paketini almaya karar vermiştim. Aradım müşteri hizmetlerini. Turksat kullanıcısı olduğum için Sporsever paketine üye olamayacağımı, Eutelsat kullanıcısı olmam gerektiğini söyledi. Tabi fazladan 5 TL maliyetiyle. Kabul etmedim. 1 gün sonra Eurosport 1'in açıldığını gördüm. Hala anlam verebilmiş değilim bu olaya :D

Geri