Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

THY Yabancı Bir Bisiklet Takımına Sponsor Oldu, Peki Ya Biz?

Scudo
Gürkan Genç'in yazdıklarını okuyana kadar olabilir ne var bunda diyordum, hatta ne güzel iş yapmışlar diyordum ancak kendi vatandaşına zerre yardım yapmayıp ve bir sürü isteğini geri çevirip, yabancı tur yapan bisikletçileri desteklemek en yumuşak tabiriyle samimiyetsizliktir.

En azından Gürkan Genç'e ücretsiz bilet konusunda yardımcı olabilirlerdi... yazık...

Gürkan genç bisiklet veriyordan ben bir tane kron xc250 kazandım kız kardeşime sağolsun adamın dibidir :).

Çok iyi bir seçim . Ruanda gibi büyük bir bisiklet ülkesine sponsor olmak . Şimdi bütün dünya THY kullanacak çünkü Ruanda'ya destek oluyorlar.

Çapı nedir , bu Ruanda'nın , ekonomisi nedir ? senede kaç bisiklet satılır , kaç bisikletçisi vardır , dünya hava trafiğindeki yeri nedir ? spordaki yeri nedir . Bir tarafta git Man United'a , Barça'ya sponsor ol sonra git Ruanda'ya . Anlamak mümkün değil , şaka gibi . Kaç para verecekler acaba ?

Sponsorluğun detayları hakkında bi röportaj gördüm geçenlerde, forma reklamı için takımın tüm uçuşlarında %40 (veya 60 emin değilim şu an) bilet fiyatlarında indirim ve bisikletlerin ücretsiz taşınması olarak anlaşmışlar. Beklediğimden daha ufak bi sponsorlukmuş.

Bu THY'nin yurtdışındaki kurumlara sponsor olma sevgisini ben de anlamadım. Gürkan Genç'in bu duruma dert yanması da gayet normal şu şartlarda. Ülkemizde yetişen ve başarılı olan bir sürü sporcu, bisikletçi vs. varken, durumun böyle olması hiç de hoş olmamış.

@ahmetkya

Son zamanlarda Torku ürünlerini sık tüketmeye başladım. Gerçekten çok temiz ve kaliteli + ucuz maliyeti var. Kahvaltılık olsun birçok konuda çok güzel ürünleri var. Torku sevdalısı oldum resmen :D

@Anonim
Bir Konyalı olarak benimde hosuma gidiyor yaptıklari calismalar Turkiyenin ilk uluslararasi bisiklet takımınada Torku sponsor :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Tahir Keskin
Çok da akıllı olmaya gerek yok. :)
Türk Hava Yolları, mart ayında Abuja, Manila ve Taipei’ye sefer başlatacak

(link) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, mart ayında üç yeni destinasyonu uçuş ağına dahil edecek.
THY'nin Afrika kıtasında uçuş sağlayacağı 38. nokta olan Nijerya Federal Cumhuriyeti’nin başkenti (link)'ya 3 Mart'tan itibaren salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı sefer düzenlenecek.
Filipinler’in başkenti (link)'ya uçuşlar 30 Mart'tan itibaren pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı icra edilecek. (link)'ye seferler ise 31 Mart'tan başlayarak, haftada 7 gün olmak üzere İstanbul'dan karşılıklı yapılacak.
Kaynak : AA

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
Geri