Scudo Sports

Teşekkürler hepinize

Scudo
Ben forumun alayına tüm ahalisine teşekkür ederim, güzel insanlarla yeri geldim sürdüm yeri geldim süremedim ama TRnin her yerinde bir arkadaşım varsa bu forumdan sebebtir, Bursa İzmir turumda an be an beni izleyen güzel insanlar onlar o kadar güzel insanlardıki solo sürüşümü bana sanki beraber sürmüş gibi yansıttılar. Yeri geldi işinden feragat edip beni karşılayıp yolluk verip iki kelam fırsatı yaşattılar... Kimdi bunlar @sadi imren @Özcan @cazci @trainspotting35 ve ve Manisa yol üzeri karşılayan @Abdülkadir Ergin sizlere ayrıca teşekkürler (yakında yine uzunları yakıyorum ya İstanbul Ankara yada Yalova İzmir)

Havaların soğuduğu şu günlerde sokak hayvanlarına 1 tas su, bir kap mama vereyim diyerek onların barınak, aşı, ilaç ihtiyaçlarını karşılayan, onlara bakabilecek kendileri gibi iyi yürekli insanlar arayan hayvansever bisikletçi dostlarıma özel olarak teşekkür ediyor gözlerinizden öpüyorum Allah razı olsun.

İçeriğinde sokak köpeği olmayan bir meselede adımdan alıntı yapılınca afallıyorum yav, yapmayın heyecanlanıyorum... :)

Şaka bir yana, nispeten yeni olduğum ve gerçekten önemsediğim sanal bir mecrada, zaman zaman sert diyalogların tarafı olsam da, tarafı olduklarım dahil herkese sonsuz değer verdiğimi bilmenizi isterim. Öğrendiklerim ve öğrenmeyi umduklarımla devasa bir bilgi kaynağı olarak, bu forumun düzeyini hiç yitirmeden kendini koruması ve geliştirmesi en büyük dileğim. Bu süreçte minicik bir katkımız olduysa da, eyvallah...

Herkese teşekkürler...

Ad yazmak gerçekten sıkıntılı iş. Hele ben gibi isim hafızası kötü biri için. Matematiğimde hep kötüydü ?. Neyse, ne diyordum. Şahsen herkese teşekkür etmiyorum. Sıkıntılı olduğum insanlar mutlaka var. Yalnız kalanlara teşekkür ederim. Özellikle @Bahri Kaplan ve @hamlet2006 beye, bu yaz bana yaşattıkları birlik için. Ve sayın @Süper Dede hala pedal çevirmenize hastayım ?.

Ad yazmak gerçekten sıkıntılı iş. Hele ben gibi isim hafızası kötü biri için. Matematiğimde hep kötüydü ?. Neyse, ne diyordum. Şahsen herkese teşekkür etmiyorum. Sıkıntılı olduğum insanlar mutlaka var. Yalnız kalanlara teşekkür ederim. Özellikle @Bahri Kaplan ve @hamlet2006 beye, bu yaz bana yaşattıkları birlik için. Ve sayın @Süper Dede hala pedal çevirmenize hastayım ?.
Çok teşekkür ederim...

7 senelik bisiklet hayatımın (halen devam ediyor) 4 senesinin bilgisiz , bilinçsiz bir şekilde geçtiğini itiraf etmeliyim . Ne kadans bilirdim ? Ne de uzun yolda nasıl gideceğimi?

Bu forum sayesinde bisiklet sürmeyi yeniden öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum .

Özellikle uzun mesafeler yapmazdım yapamazdım . Forumla beraber yanıma almam gerekenleri, "Yokuşta yılmacan , bayır aşağı salmayacan" ve "Acıkmadan yiyeceksin, susamadan suyunu içeceksin " gibi tabirleri öğrendim .

Bu forumla ilk kez staravyla istatistik tutmayı öğrendim .

@mariokaldato ' ya yazılarından , bir abi oluşundan ve babacan tavırlarından dolayı teşekkür ederim .
@Mustafa Zeybek abi senin kaçıncı maşa oldu ? MTB deyince aklıma gelen ilk isim
@Murat Cömez @Serkan Mıstınoğlu @Desert Fox ve aklıma gelmeyen bir çok kişiye teşekkür ederim .

@Ahmet TOPAL yok yahu forumda bayram selamlaşması gibi bir mevzu . :kptmya:

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice forum saatlerine. Forum bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara....:komik:

İnsanlar teşekkürlerini sunmak için bahane arıyormuş yahu. :D Madem öyle bizimde bir tuzumuz bulunsun, isim vermeyi doğru bulmuyorum ama forumu bir arkadaş çevresi, bir aile ortamı, bir takımın üyeleri gibi gören, insanlara yardımcı olmaktan mutlu olan, sağduyulu, alçak gönüllü, anlayışlı, güler yüzlü tüm üyelere sonsuz teşekkürler.:harika: Çocukluğumdan bu yana bisiklet sürerim ama ara ara ama mevsim mevsim. Lakin düzenli bisiklet sürmemi önce bana bisikleti tekrar sevdiren sevgili bisiklet Youtuber'larına, sonra işin teknik ayrıntısı ve yalnız olmadığımı gösteren Bisikletforum'a teşekkürlerimi sunarım. :)

Saygıdeğer ağabeyim @a.valverde
Yoldaşım değerli arkadaşım @Abdülkadir Ergin
Güzel Bursa'nın güzel insanları @sadi imren @cazci (moderatörlüğünüz de hayırlı olsun)
@uslsy
@Bigpatron Patron büyüksün

sizleri nasıl unuttum :acpsnr:
estagfurullah degerli ustad ne demek ; bizler , siz ve sizin gibi cok degerli dostlarımızın sayesinde burada olmaktan mutluyuz ve bilgi doluyuz. her biriniz sag olunuz , var olunuz.
TdF 2020 'de , aman bizi mahkum birakmayiniz , TdF 2019 biraz zor gecti :)

Geri