- Tepki
- 19.383
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
buradan ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarımın affına sığınıyorum ve de selamlarımı iletiyorum..
Teşekkür yok mu? ?@cazci Cem abim, hayırlı olsun, isabetli seçim olmuş , başarıların daim olsun.. Saygılar
@Punctum
@Cemil Dada
@Serrchi
@Caner Geyik
@mahden
@bisikletgundemi
@Rip
@Gökay Akçay
@Mert E.
yukarıdaki postlarda ismi sayılmayanlara ek olarak..
Çok teşekkür ederim...Ad yazmak gerçekten sıkıntılı iş. Hele ben gibi isim hafızası kötü biri için. Matematiğimde hep kötüydü ?. Neyse, ne diyordum. Şahsen herkese teşekkür etmiyorum. Sıkıntılı olduğum insanlar mutlaka var. Yalnız kalanlara teşekkür ederim. Özellikle @Bahri Kaplan ve @hamlet2006 beye, bu yaz bana yaşattıkları birlik için. Ve sayın @Süper Dede hala pedal çevirmenize hastayım ?.
estagfurullah degerli ustad ne demek ; bizler , siz ve sizin gibi cok degerli dostlarımızın sayesinde burada olmaktan mutluyuz ve bilgi doluyuz. her biriniz sag olunuz , var olunuz.Saygıdeğer ağabeyim @a.valverde
Yoldaşım değerli arkadaşım @Abdülkadir Ergin
Güzel Bursa'nın güzel insanları @sadi imren @cazci (moderatörlüğünüz de hayırlı olsun)
@uslsy
@Bigpatron Patron büyüksün
sizleri nasıl unuttum![]()
Eyvallah kardesim seviliyorsun@trainspotting35 Nasip olmadı bi türlü öyle böyle derken
@mariokaldato Abi tavsiyen üzerine aldığım Giant Escape Air le halen turlarıma devam ediyorum aç bin oldu hesaplamadım ama yolladığın çantalarla seni hayırla yadediyorum ...![]()