@Murat REİS
Çok önemli şeyler değil bunlar bunlara takılmayalım lütfen .. hiç olmasa da olur .
algılamada seçicilik oluyor herkes sizin istediğiniz anlamda teşekkür etmeyebilir örneğin ben mesajının içeriğini beğenmediğim bir arkadaşın bir sonraki mesajındaki pozitif cümleye çok rahat teşekkür edebilirim .
Teşekkürünüzü veya puanızı (ikiside benim için önemli değil ) en güzel gördüğünüz yoruma saklamanız sizin teşekkürünüzü veya pauanlarınızı daha değerli kılmaz . herkesizin teşekkür butonunu tıklaması için farklı bir hayat anlayışı olabilir bunu saygı ile karşılamanızı beklerim. aksi taktirde gerçekten bu butonu tıklama içide talimat koymanız gerekir ki , işte o zaman gerçekten bu mantıkta sonun başlangıcı olur.
Bence madem teşekkürler butonu var beğenmedim butonu da olmalı , yada hepsi kalkmalı ne gereği var..
Böyle kalafalarda, puanlarını, teşekkürlerini yüksektme gibi kaygıları olanlardan rahatsızlık duyuluyorsa tıpkı puanlara olduğu gibi teşekkürler butonuna da ne gereksinmemiz var:rolleyes: , kadırın lütfen gitsin ..
yazılan mesaja şu.. şu.. sebepten dolayı aynen katılıyorum dersiniz olur biter. katılmıyor beğen mediyseniz yine aynı mesaja cevaben bir sebep göstererek katılmadığınızı bildirirsiniz olur biter.
Kimseni burada kedisini ispatlamak için bir şeyleri tıkladığına inanmak istemiyorum çok çocukca ve çok basit olur..
Kendi adıma söyleyeyim, benim teşekkür etme normlarım daha yumuşaktır, bunun sayıyla falan hiç ilgisi yok .. benim için ,standardımın yükselmesi isteniyorsa... çok teşekkür ederim, çok çok teşekkür ederim butonlarının ayrıca olması uygun olabilir

.. bir şeye teşekkür etmek için yüksek düzeyde bir beklentim hayat boyu olmadı burada da olamaz.
Sabırla okuduğunuz için çok teşekkür ederim