bisikletforumun diğer forumlardan farklı...
diğer forumlarda neredeyse tamamınıa yakın üye sanal... bisiklet forumda neredeyse tamamına yakınını birbiriyle bir şekilde tanışık..
bi farkıda diğer forunlarda (bisiklet forum kadar ciddi forumlarda) paylaşım için birileri desteklenmiyor teşekkür edilmiyor...
benim bisikletforum da gördüğüm ve sık sık dile getirdiğim bi olaydır... paylaşım için teşekkürler edilme alışkanlığı var çok güzel bi olay bu... o yazının okunduğunu saygı duyulduğunu gösteren bi olay... başka sitelerde yok...
ama bununda yorum kısmına yazılmasına karşıydım ben... bi konu var okuyorsunuz yorumlarına bakıyorum nerdeyse tamamına yakını aynı şeyi söylemiş... teşekkürler... başka yorum yok... onun için teşekkür butonu tüm teşekkürleri bi araya toparlaması ve konuya katkıda bulunacak okuyucuları sıkmayacak hale gelmiş... ve gerçekten yorum yazacak arkadaşları belirleme acısından güzel bi olay....
bazı forumlarda yeni üyeler belli bi mesaj seviyesine gelmeden forumun tamamından yararlanamıyorlar yani okuyorlar bilgi ediniyorlar ama yorum yazamıyor yeni konu açamıyorlar.... mesala bisiklet forumda öyle bi sistem mi olmalı...?
teşekkür ve puanlamanın referans için bilgi edinme olarak görünmemeli bence... kimin ne bildiği yazılarında mevcut değil mi... bilgi edinmek istenildiğinde geçmişe dönük konu ve yorumları okuması yeterli olmuyor mu... sitede bir üyenin tüm yazı ve konularına ulaşmak çok kolay...
puanlama sistemini eksikleri gerçekten vardı... kimse rap atmıyordu rap atma alışkanlığı olmuştu son 2 ayda...
şimdide müthiş bi şekilde teşekkür verme yarışı başladı....

bu son sözüm şakaydı....