Scudo Sports

Teşekkürler butonu eklenmiştir

bence butun bu puanlama gucu, puani v.s. hepsi gereksiz bir rekabete sokuyor bazilarini.
benim puanim daha yuksek senin ki dusuk gibi
keske hic boyle bise olmasa, sadece eskisi gibi tesekkuredenler gorunse yeterli
puan durumu hirs yapiyor ilgilenenlere :)
bunlar benim dusuncelerim tabi ;)

Scudo
ben bu puanlama nedir nasıl çalışıyor bilmiyorum ama gerçekten gereksiz bir uygulama :)
birçok kişi de bunu dile getirmiş, tamam teşekkür butonu kaldırılmış olabilir (yeniyim bunun da olduğunu bilmiyodum), o da çok gerekli değil isteyen üye zaten buradaki konuya ya da birisine mesaj yazarak teşekkür eder, yorumunu yapar ;)
gereksiz ve boş şeyler olarak gördüğüm bu puanlama mıdır, rap midir o sistem cidden sadece db de kirlilik yaratır, oradaki puanlarla kimsenin kimseye ispatlayacağı birşeyler olduğunu sanmıyorum, hepimiz burada yazdıklarımızla, davranışlarımızla kendimizi sergiliyoruz, seviyemizi gösteriyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
yazılan bir mesajı on tane yeni üye beğenmiş ve replemişse
puanınızda çok küçük bir artış oluyor. oysa ki puanı yüksek
bir kişi beğenmiş ve replemişse puanınız anında fırlıyor.

eğer puan sistemi gerekli ise, burada bir adaletsizlik yok mu?
kimin oyu, ne sebeple benimkinden daha değerli ya da değersiz?
böyle bir platformda kıdem, kadem, mevki, derece niye?

asker milletiz vesselam :)

arkadaşlar mümkün olan en kısa süre içinde gerekli düzenlemeler yapılacak puanlama düzeni muhafaza edilerek TEŞEKKÜR BUTONU VE SİSTEMİ devreye alınacak.

Teşekkür sistemi genel itibariyle sisteme aşırı yük bindiren bir sistem olması dolasıyla uzunca bir dönem devre dışı bırakılmıştı.o günden buna yana daha profesyonel yazılımlarda kullanılabilir hale geldi.

ilginize teşekkürler.

gerçekten güzel olmuş....
emeği geçen herkese teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
Efsane geri dönüyor. "Teşekkür Butonu" tekrar forumumuzda bizlerle olacak. Ancak bir takım teknik çalışmalar halen devam ediyor ve çok büyük ihtimalle bu gece içerisinde de uzunca saatler devam edecek.
Ancak gördüğünüz üzere şu anda çalışır durumda.
Bizi izlemeye devam edin :).

ewet benım de dıkkatımı cektı.
ılk gordugun de bıraz sasırdım :)
ben de konu acmayı dusundum ama beklemeyı daha mantıklı bldum ve sımdi sizin konunuza cvp yazıyorm :D
iyi geceler:)

bir de bu resme koptum yaa orjinal bi fikir:D

Daha önceleri kullandığımız(eski userlar hatırlayacaktır) teşekkürler butonunu kimi teknik sebepler nedeniyle kaldırmıştık.

Şimdi farklı-gelişmiş ve daha süratli(sayfa değişmeden uygulanan) bir yazılımla bu özelliği tekrar beğeninize ve hizmetinize sunuyoruz.Daha da geliştirmeye çalışacağız.

Forumlarımızın kurulduğu günden bu yana uygulamada olan puanlama sistemini ise bugün itibariyle devre dışı bırakıyoruz.Puanlama sistemi özellikle teşekkür butonunun kaldırılmasından sonra ve forum anasayfasının enaltındaki TOP10 sayacının gündeme alınmasından sonra suistimal edildi.Perde arkasından hadiseyi izlemeye aldığımızda gerçekten bazı kişilerin sadece birbirleri arasında sadece puan yükseltmek amacıyla,olur olmadık ve hakkaniyete sığmayan ölçüde puanlama yaptıklarını ve popülarite yarattıklarını izledik,tespit ettik.Bu hadise gerçek paylaşımcıları olduğu gibi bizleride üzmüştür.Bizler en yüksek puana puanlama gücüne sahip yöneticiler olarak puanlarımızdan vazgeçtik.Umuyoruz sizlerde bunu anlayışla karşılarsınız.

Güle güle kullanalım.

bisikletforum.com yönetimi.

tüm bisiklet foruma hayırlı olmasını dilerim....
puan almak için yazılan gereksiz mesajlarada bu teşekkürler butonuylada son verildiğini düşünüorum... aslında puanlama sistemide güzeldi ama gereksiz mesajlardan da kurtulduğumuza sevinmedim deil :)
teşekkürler yönetici arkadaşlar

Geri