Scudo Sports

Ters yöne giren belediye otobüsü antrenman yapan bisikletliye çarptı...

Son haber bu şekilde

Screenshot_20180814-130952.png

Scudo
@sadi imren sevindirici haber umarım en kısa zamanda yollara geri döner

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Allah'tan acil şifalar diliyorum... Çok üzücü bir olay... :(:(:(

İnşallah eskisinden daha sağlıklı olur , Allah 'tan acil şifalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
(link) kanalında kazanın konuşulduğu bir video var.
İzlemeyenler için:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Çağdaş78 bence de bir işe yaradıkları yok herkes bildiğini okuyor bu ülkede aslında sadece adam gibi bir eğitim yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Cennette sıradan bir gün. Tabiki bizim cennet değil. Bizimkinde ..... neyse çocuklar var yazmayayım.

(link)

Sporcumuz Mustafa için ziyaretler açıldı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi bölümü 4.Kat 22 numarada ziyaret kısıtlı ve zamanı dar olmak şartı ile serbesttir.
Dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsun.
Hepimizin Gözü Aydın. Allaha Şükür.

(link) Yine bursa bu sefer ölümlü kaza

@sadi imren çok güzel bir haber tez zamanda bisikletine kavuşur

@Mtt her gün bu haberler ile karşılaşmak insanı korkutuyor. allah rahmet eylesin:(

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
2016 yılında 140 bisikletli trafikte hayatını kaybetti. 2017 verileri yok. EGM Trafik ayrıntılı verileri kamuya açmıyor. Araştırmacıların da veri talep ederken uyacağı şartlar var. 2016 yılı verilerine nereden ulaştığımı artık hatırlamıyorum ama teyit etmeden veri paylaşmam.

Fakat trafik kazalarına karışan araçların cinslerine göre dağılımına bakıldığında "bisiklet" sayısı son iki yıldır ciddi bir artış göstermiş değil. Ay bazında da, yıl bazında da bu böyle. Bu sayı yaz aylarında çok hızlı artıyor, ocak şubatta da minimum düzeye iniyor.

Şunu demek mümkün sanırım: Bisikletli ölümlerinde ciddi bir artış yok ama bisiklet kazası haberlerinde patlama var. Biz de daha çok üzülüyoruz elbette. Ama eskiden de bisikletliler ölüyordu, hep ölüyorlardı, maalesef bu kadar farkında değildik, bu kadar insanın dikkatini çekmiyordu.

Bu konuyu sürekli gündemde tutmamız şart. Kazaların oluş şeklini, ölümlerin sosyolojik analizini araştırmamız da şart. Okuduğum haberlerin çoğunda ya 19 yaş altında çocuklara ya da 50 yaş üstünde "amca"lara rastlıyorum.

@bisikletgundemi 2017 yılı içerisinde
Bisikletin karıştığı ölümlü/yaralamalı kaza sayısı: 7.518
Toplam ölü sayısı:126
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@avcioglu Fabrika otobüsü büyük ihtimal

Son durum nedir

Mustafa inşallah aramıza kavuşur..

• Beğen
Tepkiler: kerem E