Scudo Sports

Ters yöne giren belediye otobüsü antrenman yapan bisikletliye çarptı...

umarım umutlu haberlerini alabiliriz :(

Scudo
@Özhan Akgöğ kaza bizim işimize geliyor. Inanç sosunda sorumluluktan kaçmak...

Arkadaşlar bir süredir araba kullanmıyordum. Tekrar kullanmam gerekti ve farkettim ki yollarda trafik yok. Sadece kasaplar katiller...... artık ne derseniz. Gerçekten hata yada dikkatsizlikten öte bir rus ruleti ar. Ve namlu sürekli farklı yönlere dönüyor. Araçta bisiklette ya da yaya çok dikkatli olun.

Allah şifa versin. Tez zamanda evine ve ailesine sağlıklı şekilde kavuşması için dua ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Böyle olaylar duyduğum zaman bisiklete atlayıp kendimi yollara vurmayı ilk yamuk yapan sürücünün ağzını burnunu dağıtmayı hayal ediyorum.

Allah şifa versin. Dangalak sürücülerede akıl fikir.

İnşallah hayata tutunur arkadaşımız.

Daha yakın zamanda trafik kazası geçirmiş birisi olarak hala bisiklete biniyorum ama Allah'a emanet olduğumun farkındayım.
Kaderimizde varsa eğer ki, banyoda da kayıp ölebilirim, yolda bisiklete binerken de ölebilirim... kendimi böyle avutuyorum.

Ben istediğim kadar dikkat edeyim, bir başkasının dikkatsizliğine nasıl mani olabilirsin ki?

Maalesef tehlikeli işler.

Ben artık cidden yoruldum bu kaza haberlerinden. Umarım arkadaşımız en kısa sürede sağlığına kavuşur.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bisikleti yeni aldım bu haberleri duyunca insan acaba mı diyor ! Ama korka korka da hayat yaşanmaz. Ülkemizde bisiklet kullanmak gerçekten çok tehlikeli biz ne kadar dikkat etsekte karşı tarafın dikkatine kalmış bir olay. Kardeşimize acil şifalar.tez zamanda iyileşir inşallah.

Mustafa Tüysüz arkadaşımız yoğun bakıma kaldırıldı.Şu an için durumu biraz daha iyi, hayati tehlikeyi atlatmış durumda.

Bursa bisikletçiler için en riskli şehir sıralamasında çağ atladı. Bu son 4 ay içindeki 5.ciddi kaza. Bursa'da bir anormallik var. Bursa'da acilen bir kurul toplanmalı. Ben ilçesinde oturmama rağmen bu kazalar burda bile insanları bisikletten soğuttu. İnanılmaz bir şey. Artık strava'yı açtığımda korkuyorum. Bunlar günlük takip ettiğim çocuklar yazık ya...

@cazci

Haydi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Çoğu sürücü bisikletlileri trafikte yok sayıyor. Aynadan gördüğü halde yola çıkan bir çok sürücüye denk geldim. Eğer siz bisikleti trafik kurallarına göre kullanırsanız kaza yapmama şansınız %0, mutlaka bi araca saplanırsınız.. İnşallah arkadaş hayata tutunur :(

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
Allah şifa versin.

Acil şifalar dilerim , Allah’a emanet. Yaptırım sağlam olmadıkça , ne yazık ki bu tip haberlerin sonu gelemeyecek. Çok yazık oluyor hepimize.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@cazci

Bu haber bir nebze nefes aldırsa da umarım daha güzel haberleri tez zamanda alırız.
Gerçekten nefes alamaz, yutkunamaz olduk kaza haberlerinin sıklığından.

Bu otobüs şöförlerini alınırken yetenek sınavı diye bir şey duydunuz mu ? Ben duymadım . Alayı işim olsun diye ehliyet alıp gelenlerden oluşuyor. Işte bu konuyu şikayet etmek gerek. Ulen ipne ters yoldasın . Yavaş git olmadı önüne iyi bak. Bimere yazmalıyız belediye şöförlüğüne sınav getirsinler. Onun bunun tanıdığı şöför olmasın. Bir şöför yüzünden daha nice kardeşlerimiz ölmesin.Hazır belediye seçimleri de geliyor .

biz bisikletle ters yöne girmiyoz. adam otobüsle giriyor. öyle cezalar olacak ki adam şerit çizgisini ihlal etmeye korkacak. tek çare eğitim ve ceza

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Hangi otobüs firması bu, şehirlerarası otobüs mü yoksa şehiriçi belediye otobüsü mü..

Geri