Scudo Sports

Ters yöne giren belediye otobüsü antrenman yapan bisikletliye çarptı...

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu Daha da kötüsü ne biliyor musunuz? O güzergahtaki belediye otobüslerinin çoğu yolu uzatmamak için yolun kaza olan kısmından ters istikametten sürüyorlar.

Bana da kavşağa ters yönden giren bir otomobil çarpmıştı. Allah'tan 1. vitesteydi, çok hızlı değildi. Ona rağmen bir hafta topallayarak dolaşmıştım.

Ters yöne girenler bir an önce o sakat pozisyondan sıyrılmak için ekstra hızlı davranıyorlar. Bir de gözü kendisine çarpabilecek arabaları kolladığından sizi görmüyor bile. Bana çarpan adam normal yolunda olsaydı kesinlikle gözgöze gelebilirdim ama sürekli diğer tarafı kolladığından görmedi bile. Çarptıktan sonra durdu. Oyüzden ters yönde üzerinize gelen birini görürseniz kesinlikle durun ve mümkünse kendinizi kaldırıma filan atmaya çalışın. Aradan sıyrılırım diye düşünmeyin.

Allah acil şifalar versin

off off inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Bu ülkenin yollarında bisiklet sürülmez valla.

@Behram Belek
Çok iyi bir tavsiye bence:harika::harika:.

Yahu bide bu belediye otobüslerinin, biz kamu hizmeti veriyoruz benim malım değil bu devletin malı rahatlığı yokmu, devletin malını kullanmak bunlara özel haklar veriyor sanki...

Umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur. Bisikletin trafikte yerinin olduğunu hala kabullenebilmiş değil halkımızın büyük bir bölümü. Daha dün durduk yerde ani fren sıktılar yokuş aşağı giderken sağ tarafımda da bir restoranın önüne park eden arabalar olduğu için kaçamadım arka tampona geçirdim bacağım hala acıyor. Kısacası bizim de bu tür tehlikelere karşı dünyanın herhangi bir yerindeki başka bir sürücüden daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor ama tabi yine de bu bizimle bitecek bir iş değil. Geçmiş olsun tekrar arkadaşa.

@cazci çok güzel bir haber umarım tez zamanda normal odaya çıkar

sabah facebook'ta görmüştüm kaza haberini , kardeşimizin en kısa sürede iyi haberlerini alırız umarım. belediye şoförlerinin de hali içler acısı 14-15 saat direksiyon başında olmaya zorlanıyorlar hemen hemen hepsi belediyelerin taşeron şirket çalışanı sosyal güvenceden yoksun sendikasız sömürüye açık çalıştırılıyor

Acil şifalar diliyorum kendisine.

Ters yöne girip çarpan belediye otobüsünün şöfürüne de allah b.v. :mad::mad::mad: diyorum sadece.

Türkiye’nin geldiği bu yozlaşma noktasında sonra istemeye istemeye şunu diyorum; bu dünyanın hesabı bu dünyada kesilmeli. Kazaya sebep olan şöför yanlış olduğunu bile bile ters yola girdi, büyük ihtimalle de bisikletliyi gördüğü halde bana ne yaa, bisiklet değil mi çekilsin yoldan demiştir. Artık kanunlara bırakılmamalı böyle olayların değerlendirilmesi. Canı ciddi anlamda yanmalı suçlu olanın ya da adaletten medet umup boş boş beklemeli.

Bursa'da ters şeritte giden halk otobüsü profesyonel bisikletçiye çarptı! (link)

@Ilter Elmas Verdiğiniz linkteki habere yapılan son üç yorum !!!!!!!!

BU GORENLER10 Ağustos 2018 Cuma, 15:00
ŞU GÖZÜYLE GÖRENLER OLAYI BIR ANLATINDA BILELIM. BISIKLET BAYIR YUKARI CIKARKENMI OTOBUSE ÇARPIŞ ONDEN..

SEMRA AYGIN10 Ağustos 2018 Cuma, 14:44
bisikletli arkadaş kendi çarptı yalan haber yapmayalım bursada gün

REFİK ARI10 Ağustos 2018 Cuma, 14:42
YALAN HABER BEN GÖZÜMLE GÖRDÜM TERS ŞERİT DEĞİL BİSİKLET GELDİ OTOBÜSE VURDU KENARDAN ADAMLARIN GÜNAHINI ALMAYIN

Yapılan bu yorumlara YORUM YAPMIYORUM......

Geri