gokhan.gursel
Daimi Üye
- Tepki
- 197
uzun süredir aramakta olduğum katlanır bisiklet konusunda nihayet ithalatın yapılmasıyla nihai iki sonuca ulaştım.
birbirlerinin muadili bu iki model arasında ciddi anlamda kararsız kaldım
öncelikle size ne gibi artıları ve eksileri olduğunu anlatayım
tern link d8 533 Euro 6 taksit
yeni bir marka dizayn konusunda daha önde ayrıca 8 vites, beğenmediğim gidonun katlanırken dışta kalması
bisiklet Ankarada yok almak için istanbula gitmem gerekiyor yada kargo parası ödemem
Dahon Vitesse d7 525 Euro 8 taksit
bu işin piri olan bir marka donanım olarak eksikleri yok ama dizayn olarak geride ayrıca 7 vites
bisiklet Ankarada var
bu iki bisiklet konusunda yardım ederseniz sevinirim
tüm bunların ötesinde beni rahatsız eden bir diğer konuda bisikletçi esnafı
yaklaşık bir hafta önce dahon mu p8 modelinin fiyatını resmi sitelerde 550 euro iken
telefon edip almak için konuştuğumda hemen fiyat 720 Euro olduğu söylendi
birbrinden bağımsız farklı şehirlerde bulunan mağazaların aynı hatayı! yapmış olması bana ilginç geldi açıkcası
birbirlerinin muadili bu iki model arasında ciddi anlamda kararsız kaldım
öncelikle size ne gibi artıları ve eksileri olduğunu anlatayım
tern link d8 533 Euro 6 taksit
yeni bir marka dizayn konusunda daha önde ayrıca 8 vites, beğenmediğim gidonun katlanırken dışta kalması
bisiklet Ankarada yok almak için istanbula gitmem gerekiyor yada kargo parası ödemem
Dahon Vitesse d7 525 Euro 8 taksit
bu işin piri olan bir marka donanım olarak eksikleri yok ama dizayn olarak geride ayrıca 7 vites
bisiklet Ankarada var
bu iki bisiklet konusunda yardım ederseniz sevinirim
tüm bunların ötesinde beni rahatsız eden bir diğer konuda bisikletçi esnafı
yaklaşık bir hafta önce dahon mu p8 modelinin fiyatını resmi sitelerde 550 euro iken
telefon edip almak için konuştuğumda hemen fiyat 720 Euro olduğu söylendi
birbrinden bağımsız farklı şehirlerde bulunan mağazaların aynı hatayı! yapmış olması bana ilginç geldi açıkcası