Arkadaşlar, şöyle bir durum var. pedal attıkça özellikle 1-2-3 viteste arka aktarıcıdan ses geliyor sanırım vites ayarı gerekiyor. yalnız vites ayarı yapmak için aktarıcı üzerindeki vidalara erişim mümkün değil gibi sanırım servise götürmem gerekecek. ayrıca bugün dikkat ettim aynakol dişlisi sanki pedal atarken yani dönerken hafif S çiziyor gibi. ben bisikleti ankara erdoğanlardan aldım. umarım izmirdeki tern satıcısı bisikletçiler yardımcı olur. bu gibi sorunlarla karşılaşan oldu mu aranızda?
teşekkürler
evet bisikletin ön aynakol yamukmuş, S çiziyor. servise bıraktım ön aynakol yaprağı değişecek. yeni aldığım bisiklette;
- arka aktarıcıdan gelen ses ve vites ayarı yapılması gerekliliği, arka çamurluk yanlış montajdan çamurluğun arka tekere sürtmesi, ön aynakol yamukluğundan aynakol ve yaprağın değişmesi, arka ruble koruma plastiğinin arka janta sürtüp tekerleği yavaşlatması, ön jant ayarı yapılması ki bariz S çiziyor ön teker. yalnız ayar bir süre sonra yapılmalıymış. gibi sorunlar hasıl oldu.
bunlar sürüşü aksatacak şeyler malesef. bisikleti servise bıraktım perşembe günü. araya tatil vs de girdiği için almam 10 günü bulur en az. yeni aldığım bisiklette ufak tefek de olsa bir sürü sorun çıktı malesef efenim.