Scudo Sports

Tern Kullanıcıları Kulübü

Ne bakıyon kardeş deseydin...Cevaba göre yapıştırırdın gerisini

Scudo
Tantana gerek yok yoluna gitsin. Bişey derse cevap veririz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ürün Tern için harika bir aksesuar, toplu taşım kullananlar için birebir. Ama Tern'de bile maalesef her modele uyumlu değil:( Bence her katlanıra uyan üniversal bir modeli de olmalı bunların.

@Kurtuluş E.

Süper paylaşım teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Kurtuluş E. nereden bulabiliriz, d8 link icin uyumlumudur acaba ?

Ayrica kafama birsey takildi, dun ternin yetkili servisine gittim bisikleti gostermek icin, bisikleti gorunce kron mu aldin dedi, yoo tern aldim deyince bisikletci dedi ki; ayni zaten bunlar.. (bisiklet Link D8)

Ternin distrubutorlugunu falan mi yapiyor kron ? Anlayamadim yani.. Kafami karistirdi bisikletcinin demis oldugu sey..

@srknsnyz

Selamlar,

Yok tern kendibaşına bir marka. Bu bagaj bi ara Bostancı bisikletsepeti'nde vardı ama sanırım şu an yok. Belki sipariş üzerine getirtiliyor olabilir, TR satış fiyatı 140€ idi ve yanlış hatırlamıyorsam d8 link uyumlu idi.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
@Kurtuluş E.
@Kurtuluş E. tesekkurler cevabiniz icin, bagaj cok iyi ama simdilik fiyat yuksek :)

@srknsnyz
Merhaba. Kron Tern in Türkiye distribütörü. O nedenle servisleri de aynı zamanda kron servisi. Tern i pek bilen yok. Bende Bolu'da servise götürdüm. Adam Tern markasını bilmiyor. Düşünün kendi servis ama markayı bilmiyor. Anlattım böyle böyle kron getiriyor falan tamam yardimci oluruz dedi.

Aynı falan değil yani. Bisikletci sıkmış. Tern başlı başına katlanir bisiklet üreten sayılı büyük firmalardan.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
@sedat') cevabınız ıcın tesekkurler, içim rahatladı, yani ben de ayrı bir marka diyerek almıstım zaten ama bisikletçidir bildiği vardır diye düşünerek canım sıkılmıstı bıraz..

iyi günler

• Beğen
Tepkiler: sedat')
@srknsnyz türkiyede kaç "usta"nın bildiğinin yanıldığından fazla olduğu görülmüş.
Bisikletçidir, tesisatçıdır hangi alanda istersen :)

(link)

Trolley rack 78$ + 10$ kargosu ile 88$ almak isteyen varsa çok iyi fiyat. Bir de şansınıza gümrüğe takılmazsa değmeyin keyfinize.

Uyumlu olduğu modeller: "Fits Tern Link D8, Link P9, Link P24h, Link D7i, Link P7i, and Link Uno bicycles. (Rack Only)"

Tern'in bazı modellerinde gidon yükseklik ayarı yok. Çok arıyor musunuz olmamasını?

@1dost

Ben tern D8 kullaniyorum, gidon yukseklik ayari yok ama cokta ihtiyacim olmadi.. belki boyunuza gore ihtiyaciniz olabilir ya da olmayabilir. boyum 1.72 sorun yasamadim

@srknsnyz teşekkürler cevabınız için. maddiyata göre değişir fakat a7 b7 c7 d8 ne önerirsiniz? fiyat farkına değer mi modeller arasında. ikinci ellerini kovalıyorum bu aralar.

@1dost

@1dost D8 dışında henüz diğerlerini deneme ya da kullanma fırsatım olmadı, ne desem yanlış bilgi vermiş olurum.. haliyle kıyaslama yapamıyorum, benim de ilk katlanabilir bisikletim bu

Tecrübe eden arkdaslar yardımcı olurlar kesinlikle. ben çok iyi aldım dıye dusunuyorum bısıkletı hem fiyat hem de ürün olarak, ikinci el almıstım daha yeni zaten, bütçe aralığınızı bılmıyorum fakat temız bakılmıs Tern D8 bir çok ihtiyaca karşılık gelebilir. 8 vites olması büyük avantaj bana göre, dik yokuşlarda bayılmadan cıkabıldım bir çok sefer,.. inşallah istediğiniz gibi bir bisiklet bulabilirsiniz

iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
7 viteslilerde de ruble değişimi gibi kolay bi işlemle 8 vitesin vites aralığını yakalamak mümkün
teknik bi kıyas yapmak gerekirse bildiğim kadarıyla kadrolar aynı hepsinde ama katlanma mekanizmaları farklı

özetle;
Kadro mekanizması olarak: D8 > C8=B7 > A7
Gidon mekanizması olarak: D8(2017'lerde fazladan gidon boyu ayarlama seçeneği ile) = C8 > B7 = A7
Arka aktarıcı : D8 > C8=B7=A7

Ben b7'ye niyetlenmiştim ama şansıma C8 indirime girdi ve B7'ye taşıma demiri alınca geleceği paraya denk gelmiş oldu.
Bu arada birisi A ve B'lerde gidonun kadro arasında katlandığını söylemişti sanırım :naslyany:

Benim bisiklette de gidonda boy ayarı yok, boyum 185, biraz eğik oturuyorum ama önceki sedonama göre bariz dik kalabiliyorum o yüzden şikayetçi değilim. Ama sizi rahatsız ederse kapitalis düzen bara karşılığı 2017 D8'lerdeki ayarlı gidonu satıyor bildiğim kadarıyla. Bir 2. el 2016 D8 sahibinin sonradan aldığını gördüm en azından

• Beğen
@1dost

Genelde alt modellerinde oluyor. Orta ve üst modellerde esnemeyi azaltmak için tek parça gidon koyuyor. Yanlış bilmiyorsam std 50 cm ama boy uzunluğuna göre 50 veya 70 cm olan versiyonları da satılıyor. Tabii yurtdışında.

• Beğen
Geri