Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Termos seçimi

Scudo
termos olarak da ya laken jannu

http://i.imgur.com/V1LwwZo.jpg
http://i.imgur.com/ujlRkPE.jpg

düşünüyorum. bi ihtimalde laken futura

http://i.imgur.com/FmwqiUB.jpg

bisiklet üzerinde normalde suluk kullanmıyorum. bunu sadece şehir civarı turlarda kullanırım. çelik termos tercih etmemin sebebi her ne kadar 100 lira olsa da hem sağlık hemde 12 saat sıcak 24 saat soğuk tutabilmesi. ancak jannu tasarım olarak güzel olsa da içerisinde plastik borusu

http://i.imgur.com/KwouCEo.jpg

olması endişelendiriyor. tamam bpa falan yok deniyor da plastik plastiktir işte.

0.75 ml den az olmamak ve 1 lt den fazla olmamak koşuluyla laken sigg gibi markaların güzel çift katman çelik termos önerilerine açığım.

@ebayusuff
Bunun iki tanesi kadroya sigmayabilir. Bende bir bundan bir de normal var. Ucu ucuna sigiyor.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@ebayusuff

Iki gun once bisiklet gezginine gittim kadikoyde is icin. Bunu gordum size yazacaktim fakat unutmusum :( güle güle kullanin :)

Jannu'nun plastik kismina gelince. Merak etmeyin istanbul gumruk ihtisas laboratuvar müdürü hocamdir. Gida ile temas eden ürünleri parça pinçik ederler sırf birşey bulabilmek için. (Üzerinde sarılı olan jelatinin üzerindeki barkodun mürekkebine kadar) içiniz rahat olsun.

Gel gelelim koku olayına. Matara %100 koku yapmaz. Fakat siz kullanımdan sonra günlerce içinde sıvı ile bırakırsanız kokar. Ama matara değil içindeki suyun barındırdığı mikroorganizmalar yapar bu kokuyu. Kullanımınız bittikten sonra ağzı açık bir şekilde saklayın. Şimdiden güle güle kullanın :)

@ebayusuff Güzelmiş güle güle kullan.
Bir tane de ben alsam yurtiçinden nerden aldınız acaba?

• Beğen
@Yusuf'san

Pazartesi daha net söylerim size

@Yusuf'san

Teşekkürler @ebayusuff

@Ahmet Onur Çakmak

Açıklamanız ve hocanızdan söz etmeniz güven verici.

Koku hususunda endişe etmiyordum zaten. Artık çelik de kokutursa.

Jannu alırım. Keşke yanyana iki tane sığsa kadroya iki tane alsam. Bir dikey bir yatay olmak üzere iki kafeslik delikler var normalde kadroda.

önce biri gelsin kafese bi deneyeyim bakarız artık. Foto gönderirim merak edenler düşünenler için.

Teşekkür düşüncenize.

@Ahmet Onur Çakmak

Merhaba Ahmet bey,

seyehaticinhersey satıcısından n11 üzerinden laken jannu aldım 22 sinde 27 si oldu hala göndermediler. Pazartesi göndeririz demişlerdi. Ben de iptal ettim. Sizin siteniz olan maceracumhuriyetinden alayım dedim. n11 deki yorumlar siteniz hakkında hiç de iç açıcı değil. puanınız oldukça düşük. termos-matara.com üzerinden alsam n11 sanalpazar gibi siteler aracılığla olmadığı için sıkıntı yaşar mıyım diye endişe ettim.

nereden alacağız bunu. yok mu sağlam bi yer?

@ebayusuff Mehmet Bey merhaba,
Ben hizlial.com sitesinden aldım 3. günü elimdeydi.Şimdi kullanıyorum.Biraz büyük geldi fakat uzun turlar için güzel olur düşüncesindeyim. Birde (link) bundan almayı düşünüyorum.Tabi sizin plastik ve benzeri ürünleri istemediğinizi biliyorum.
Matara tutucuda geldi topeak modula java cage onuda akşam monte edeceğim sanırım o da iyi olacak.

• Beğen
@ebayusuff

Bisikletçi dostum bu kadar tırsma, bir naylon çubuktan birşey olmaz. Bizki yıllar yıllar boyu melamin tabaklarda höpürt, şırolo şırolalom sesleri eşliğinde kaynar çorba içmiş bir nesiliz beeee.

arkadaşlar belki çok yeri değil burası ama, suluk kafesi için kadro da delik olmayan modellere uygun suluk kafesi öneriniz var mı?

@angrist

kendim için araştırırken rastlamıştım. ama nerede rastladım hatırlamıyorum. ben topeak java modula aldım. laken jannu düşündüğüm için. direkt öneri gelmezse kendiniz bakın netten. bulursunuz.

Laken Türkiye çalışanı Ahmet Onur Çakmak bey, bizzat siparişimle kendisinin ilgileneceğini söyledi. Ben de maceracumhuriyeti.com'dan siparişi verdim. cumaya elimde olur inş. huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@angrist merhaba,
Matara adaptörü diye aratırsanız belki başka da bulabilirsiniz.Ben aşağıdakileri bulmuştum.

(link)

(link)

Lakenin 750 ml lik termosunu aldım .Matara kafesine tam oturuyor ve çok kaliteli içerisine konulan sıcak çay ve suyu 1 saat muhafaza ediyor.Gün içerisinde yaptığım gezilerde kullanmak için aldım ve bir kaç saat bisiklet sürdükten sonra sıcak bir çay gerçekten muhteşem oluyor.Termos arayışında olan varsa tavsiye ederim.
IMAG0040.jpg
Bu da konu ile ilgili blogumda yazdığım yazı
(link)
Herkese kazasız belasız bol sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Geri