Scudo Sports

termal içlik tavsiye

@Gencer Avşar

Fiyat nedir ve bedenleri var mı?

Scudo
mor outlette istediğini bulabilirsin..

@burak durel

üst daha önemli olduğu için üst içlik için lafuma'yı, tayt(alt içlik)ı da mor outlet'den alacağım...

Siz moroutlet'den alışveriş yaptınız mı hiç? Iyi mi sizce?

Moroutletin birkaç ürününü kullanıyorum.Şimdiye dek hiçbir sıkıntım olmadı

Kuşdili cd miskiamber sk no 16 d:1 Kadıköy /IST
(link)

Kuş dili Cad. Miskiamber sokak no. 16 Kadıköy/İstanbul

kroki..

(link)

(link)

marmot midweight yada lightweight termal içlik, jazo içlik bunlar gayet iyi marmot dahada iyi. antibakteriyel koku yapmayan özellikte terlemeyi unutacaksınız.

Mor Outlet'teki termal içlikler antibakteriyel ve teri dışarı atan kalitede mi ? Eğer öyleyse yakında ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Anneannemin verdiği yün içlik yetiyodu ama? Hehe, şaka bi yana bana da lazım en azından üst.

@Cem Şentin

bugün dayanamayıp okul çıkışı Mor outlet'e gittim. Kalın bisikletçi taytı ve termal ara katman aldım. Ürünler hoşuma gitti. Oldukça iş göreceğini sanıyorum.

Evet, ürünler antibakteriyal ve teri dışarı atan özellikte..

((((Bay- bayan Herkesin işine yaşayabilecek çok çeşitli ürünler var. Yüksek performanslı Taytlar bile... )))))))

bu moroutdoordan mavi renk termal içlik aldım 12.5tl olandan. vücudu sarıyor ama nedense onu giydiğimde daha çok üşüyorum. alışamadım bir türlü. askerdeki içliklerden daha iyi koruma sağlar diye düşündüm ama sadece rüzgarı geçirmemesi fayda sağlıyor galiba.

ben de aldım mor outletten ama daha deneme imkanım olmadı, hazır sipariş vermişken pedli tayt, kar maskesi vs.. kışlık giyim işini hallettim.

Birçok yabancı firma; spor aktivitelerine yönelik termal ürünleri Türkiye'de
imal ettiriyor; moroutlet ve ansal sporda rastlanılan ürünler bu tarz ürünler.
Bunlar kesinlikte pazarda satılan ürünler değil, yurt dışında marka diye
satılıyor.

Yalnız sentetik termal içlikleri kullanırken, havaya sıcaklığı önemli.
Havalar soğumaya başladı ne olur ne olmaz formanın içerisine bir
termal atayım derseniz, terden boğulabilirsiniz.

İkinci olarak, spor dışında günlük kullanıma uygun değiller, uzun süre
ciltle temasları kızarıklık, kaşıntı sorunu çıkarır. Üzerine giyilen hava almayan
bir katman daha fazla sıkıntı vermelerine neden olur.

@HakanDemir

Bu tarz içlikler teri tutmaması, atması, hareket rahatlığı nedeniyle; aktivite
esnasında kullanılabilir. Fiziksel aktivite sonrası, vücut soğuduğunda, terli bir
şekilde soğuk bir ortamda kalırsanız donarsınız.

Hatta gün içinde bir şekilde; sıcakta kaldınız, merdiven çıktınız vs terlediniz;
kuru hissedersiniz, içlik teri emmez, ama dışarı attığı ter buharlaşırken yine
üşürsünüz.

Bu sebeple bu ürünleri günlük kullanımda veya durağan halde soğuğa maruz
kaldığınız (balık, askeri nöbet vs.) durumlarda kullanımı pek uygun olmadığını
düşünüyorum.

@Atacan

size sonuna kadar katılıyorum. Yazdıklarınızın hepsini yaşadım ve düşündüm.

3 gündür, (soğuk için) okulda taytı pantolon altına giyiyordum. Bacaklarım kaşındı. Sadece taytla dolaşmayı istedim. Son derece rahat ve hareket özgürlüğü güzel ama.. böyle bi kullanımda sıkıyor..

@HakanDemir

bunun sebebi nefes alan tarzda sentetik kumaş olması..

mor outleti destekliyorum bende, hem turk mali hem saglam, hemde kirmizi spider modeli kis sartlari icin ideal. :)

PLACKSPADE kullanıyorum fiyat-performans oranı gayet iyi, erdoğanlar bisikletten almıştım. ancak beden olarak biraz karmaşık. ben m kullanırm ama m buyuk geldi. denemeden almak?

Ben de Moroutletden termal içlik, forma, tayt, balaklava, termal iç çamaşırı, bere aldım. Karaman şimdi bile baya soğuk olduğundan, kışın rahatça bisikletimi sürmek için bütün kışlık malzemelerimi aldım. Ürünler yeni elime ulaştı gerçekten çok güzeller. Üstelik karamana bir gunde sorunsuz bir şekilde yolladılar ve ürünün bütün gönderilme sürecinde bilgilendirildim. Moroutleti tavsiye ederim. Nerede oturduğunuz fark etmez.

Geri