Doktor, anthix diye bir ilaç verdi. Reçetesinde ürtiker tedavisinde kullanıldığı yazıyor. İlacı yan etkilerinden dolayı kullanmadım. İlaç kullanmaktan çekiniyorum. Durum aynen devam ediyor.@berceste2534 dediğiniz şeylerden bende de var sıcak ortama girdiğimde vs koştuğumda spor yaptığımda batmalar ve kaşınıtı oluyor vücüdum kızarıyor galiba ürtikermiş ama emin değilim sizde durumlar nasıl doktora falan gittiniz mi ya da çözüm buldunuz mu ?
@Mad Buddha bi çözüm yolu var mı ki yoksa spor yapmayı kesmek zorunda kalıcam hayatımı olumsuz etkiliyor şu hastalık ne yapcam bilemedim
inatçı kaşıntılarla ilgili şöyle bir nota denk geldim paylaşmak istedim... İhmalkarlık olmaması adına ..... Lenfoma bir kan hastalığıdır ve kanın ulaştığı her yerde görülebilir. O nedenle olağan görülen şikayetleri ciddiye almakta fayda var. Açıklanamayan ağrılar, aşırı terleme, kaşıntı ile el ve ayaklardaki karıncalanmalar sorgulanmalıdır
Yediğimiz şeylerin içindeki baharatlar da yapıyor olabilir diye düşünüyorum.
Tedavisini buldunuzmu bendede varda aynı hastalıkbende de oluyor terleme yaparken anıden heryerim kaşınıyor igne batması oluyor ve cok kötü bi şey bu bu 1 aydır falan sinirlenince korkunca heycanlanınca utanınca da yapmaya başladı cok gülünce bile yapıyor doktora gittim kediye alarjın var dedi iyide terledigimde oluyor ve kızdıgımda falan ne alaka kedi başka yere gittim kan degeri yuksek dedi hayla bi çagre bulamadım
Merhaba Mert bey konuyla ilgili olarak bir uzmana danışsanız çok iyi olur sanki. Devlet hastanelerinin psikologları da mevcut olabiliyor gerekirse konuyla alakalı psikeatri servisine yönlendirebilirler. Hepimiz insanız zaman zaman ihtiyaç duyabiliyoruz.hacı bendede aynısı oluyor spor yapıyorum terlemeye başlayınca kaşınmaya başlıyorum ama normal kaşınma değil tek tek etimi cımbızla bacaklarımdan enseme kadar çekiyorlar sanki sigarayı bıraktığım için sandım 171 i arayıp böyle şikayeti olan oldumu dedim olmadı dediler piskolojik sıkıntılarım vardı ondan olabilirmi acaba diye düşünüyorum bazen çok sinirlenince ölmek istiyorum diyorum kendi kendime onun tepkisi ise harbi çok şaşırırım