@MuhammedAAA @İbrahim YÜCEDAĞ @Okan111 ve bu kaşıntıyı hisseden tüm arkadaşlara.
1 elektrikli şohben kesinlikle yapar. Suyun içindeki mineralleri elektrik yükleyip verdiği için mineraller deriye ve saça yapışır.
2 sabun ve sabun içerikli her madde. Uzak durun.
Sadece kaşıntı değil cilt kanseri olmamak için uzak durun.
Daha 2 ay önce Johnson bebe markası kanserojen olduğu için İngiltere den atıldı.
Çok zorda kalırsanız dalin onun haricinde şampuan, sabun ve duş jeli olmadan sadece suyla yıkanıp temiz havlu ile kurulanıp( silinip) çıkmak. Bu kurulanma fazla olan yağı vücuttan yeterince uzaklaştırır, deri florası ölmez ve her zaman kendine yaren bir deriniz olur.
Terlerken kaşınmaya(ormana girince) nemlenmeye başlayan derinin gözeneklerine doluşmuş sabun artıklarının ter gözeneklerini yakmasıdır. (Dövüş klübü filmi) toz halindeki asit suyla karışınca aktive olur. Sönmemiş kirece kuru elle dokunursanız eliniz yanmaz ama ıslak elle dokunursanız yanar. Aynı şekilde derinize toz halde sönmemiş kireç serpersek terlemeye başladığınızda minik yangılar kaşıntı olarak anlaşılır.
Bir çok kozmetik ürünü petrol ve türevinden yapılıyor hatta neredeyse Güneş'in değil güneş kremlerinin kanser yaptığı ispatlanacak.
Kulağa biraz pis, hatta titiz biri iseniz imkansız gelebilir ama öyle kötü kokup vücudunuzda yaralar çıktığı falan yok ben tuvalet haricinde sabunu ve şampuanı hayatımdan çıkardım ancak sakatlıklard viks yada diğer merhemlerin deriden çıkması için dalin bebe kullanıyorum okadar.
Denemesi gayet bedava.