Scudo Sports

teller

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Tepki
256
slm arkadaşlar ben 1 ay önce delta bisikletten ön arka shımano jant seti aldım çemberlerim shımano göbeklerim shımano jant telleride dt bu dt jant telleri çok iyi sanırım benim jantlarım 36 delik sizce bu saydıklarım benim işimi görürmü yani ağırlığı nasıldır jant telinin bi tanesi kaç grm dır yardımlarınızı şimdiden bekliyorum

Scudo
DT telleri kullanacağınız modelegöre değişiklik gösterir... Fakat tel değişim işlemi jantın sökülmesini ve yeniden örülmesini gerektirmektedir...

Fabrikada örülmüş bir jant her zaman daha iyidir. Ayrıca hangi jant setini aldığınız bilmiyorum ama sadece hafiflik için jant setinizi bozup 110€ daha verip revolution tel amak sizin tercihiniz...

Ben olsam değiştirmezdim...

teller değişmicek tabi jantlarım shımano wh-m505 malaysıa 559x19c alloy mountaın göbeklerde aynı o şekil

Shimano jant setlerinde DT'mi kullanmış :eek: Garip geldi bana.

evet dt kullanmışlar dt jant teli nasıl sizce kalite olarak

@yusuf bekarSanırım şöyle yazmak gerekliydi;

Selam arkadaşlar.

Ben 1 ay önce Delta Bisiklet'ten ön arka Shimano jant seti aldım. Çemberleri ve göbekleri Shimano, jant telleri de DT. Bu DT jant telleri çok iyi sanırım. Jantlar 36 delik. Sizce bu saydıklarım benim işimi görür mü? Yani ağırlığı nasıldır? Jant telinin bi tanesi kaç gramdır.

Yardımlarınızı şimdiden bekliyorum.

Jant teli ağırlığı kalınlığa göre değişir. DT oldukça iyi bir markadır. 36 delik daha sağlam olur.

@gurol
Benim de bilemediğim konu bu. Bisikletin üzerinde bulunan jantlar rigida cyber 10 700 (28) 32H,cnc- teller 2.0 stain göbeklere scott fm31. Her hangi bir şikayetimde yok. Yer yer oldukça bozuk asfalt kenarı şeklinde yol şartlarında kullanıyorum. jant ayarında bir bozulma da olmadı. yinede daha iyi bir şey alayım istiyorum. Elimdekinden yeterince daha iyi ama fiyat-performans oranı kötü olmayan, hobi amaçlı binici için aşağıdakilerden önerebileceğiniz jant seti var mı? ya da ne tavsiye edersiniz.

Shimano wh R 500
" " wh RS 10
" " wh RS 20

Geri