uslsy
Marstan Katılan İlk Vejetaryen Üye
- Tepki
- 2.597
- İsim
- Ömer Uslusoy
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba , öncelikle tebrik ederim.
Ben de aynı yarışa katılmış ve bitirmiş biri olarak propel modelini merak ediyordum. Bu modelin yokuş performansı nasıl. Olumsuz diyebilceğiniz bir durumla karşılaştınız mı? Tşk.
Çok memnunum. Yokuş için açısı tabiki bir tırmanış kadrosunun tadını vermez. Ben bisikletimi bir süre kabullenme süreci geçirdim. Bu sırada kulaklarım dışarıdan gelen fısıltılara açıktı. Acaba yanlış mı yaptım vs. oldum fısıltılar yüzünden. O süreçte pek odaklanamadım makineye. Fakat ortalama 5.000 km yapmışım bu makine ile ve son 1.000 kmdir inanılmaz memnunum. Dışarıdan gelen tüm fısıltılara kulaklarım tıkalı. Bir oldum makine ile. Bir parçam.
Şunun da altını çizmek gerekir, tımanış yoğunuluklu bir sürüşü silsilem varsa daha tırmanış odaklı jantlara ve açılara sahip bir kadro tercih ederdim.
Ayrobar olsa ortalama dahada yuksek cikardi kanka .
Tebrikler ederim helal olsun
Evet abi. Tam buldum aerobar sonra elimde patladı. Giant Türkiye adı ile satış yapan Energi bisikletten aldım. Adamlar kullanılmış ve eksik parçalı ürün göndermişler. İade etmek zorunda kaldım yarışa 3-4 gün kala. Aerobarı yükseltme parçası çıkmadı içinden. Ayarlayamadım o yüzden.