Scudo Sports

Telefon tavsiyesi

alcest

Forum Demirbaşı
Tepki
498
İsim
Ahmet
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar daha önce hiç akıllı telefon edinmedim. Hala nokia tuşlu telefon kullanmaktayım. Yazları turlara çıktığım için çok lazım oluyor. Oyun oynamam. Kamera önceliğim değil. İnternete gireyim, yönümü bulayım, ekranı güzel olsun yeterli. Büyük telefon sevmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

1.500 sınırım :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Scudo
Dostum derdiniz yön bulmaksa GPS alın garmin in turcular için dağcılar için vs bir sürü GPS i var. yok facebook whatsapp olayıysa o zaman zaten telefonsuz olmaz. Ben bu ortamlardan çıkıp eski nokia ma döndüm mutluyum ancak bence bunu forum donanımhaber de sorsan daha doğru olur.

hocam o fiyat araliginda asusun modelleri var iphone 5s var(alma bence eskidi) sony samsungun modellerini bulabilirsiniz tam model ismi bilmiyorum takip etmiyorum telefon piyasasini cunku

Pil ömrü önemliyse lenovo vibe p1 tavsiye ederim. Çok memnunum...

Fiyat/Performans telefonu istiyorsan tek önerebileceğim telefon Reeder P10S. Yaklaşık 1.5 aydır kendim de kullanıyorum ve oldukça memnunum. 4gb Ram, dahili 64gb hafıza, 8 çekirdek ve tümü 2ghz hızında (diğerlerinde 4+4 şeklinde), fiyatı da 1599TL. Youtube/Shiftdelete.net kanalından incelemesine bakabilirsin dostum.

asus zenfone 3 yada xıaomı mı 5 olabılır benım gorusum bu :) Tabıkı zevkler ve renkler tartısılamaz technopatta asusun ıncelemesını , ShiftDelete de xıaomi nin incelemesini bulabılırsın :)

Merhaba, sizin gibi ben de telefon alma sürecinde bayağı bir forum okudum, tekno market vb gezdim. Geldiğim noktada öncelikleriniz ve beklentileriniz neler? bunu belirlemenizde fayda bulunmaktadır. Şöyle ki, benin önceliğim oyun vb derseniz arka planda uygulamaların stabil çalışması ve geçişlerin hızlı olması lazım Bu nedenle Asus Zenfone2 4 GB ramiyle öne çıkar. Bu öncelik yerine bataryası iyi gitsin, normal çalışsın, fazla para vermeyeyim, normal akıllı telefon işlevlerini görsün derseniz kesinlikle Lenovo Vibe P1'i tavsiye ederim. Zaten youtube videolarını az çok izler ve bazı tekno sitelerinin değerlendirmelerini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben de ayrıntılı araştırma sonucunda Vibe P1 aldım. Ben memnunun, bu fiyat aralığında kesinlike tavsiye ederim. Bu süreçte asus z2, sony xa ultra, G 5 plus, lG vb mukayesesi yapmıştım. 1000 tl civarına almıştım. Kısaca önceliğinizi ve olmazsa olmazlarınızı belirleyiniz, ona göre tercihte bulununuz. Kişisel tercihim işinizi görecek bir telin alınması arta kalanın da bisiklet ve ekipmanlarınıza ayırmanız. (benim limit 2000 tl idi, amerikadan tam o sırada arkadaşım geliyordu. ıphone 7 vb getireyim demişti. Bunun yerine lenovo aldım, bakiyeyi de çalınan bisikletin yerine yeni bir bisiklet almada kullandım.)
Alacağınız tel şimdiden hayırlı olsun. Bu arada, telefon dahil eşyalara şu gözle bakmak lazım geldiğini düşünüyorum: ''otomobil bir tüketim aracıdır, tapılacak bir Hindistan ineği değil"
İyi akşamlar

Lg G4.
P10s almayın çünkü mediatek işlemci kullanıyor.Zenfone 2'nin Tasarımı kötü,kalın ve ağır Hantal bir cihaz.Lg G4 ekranı iyi.İyi bir telefon.Eğer daha çok öneri isterseniz sdn foruma üye olun.Ben oradayım,nickname aynı.
Edit:Xiaomi mi5'te çok iyi bir cihaz.Hatta 1.tercih mi5 olsun.

zenfone 2 kullanıcısıyım ve çok memnunum heleki hızlı şarjı varki bi kafede bir çay içene kadar 10 dk da %30 civarı şarj ekliyor ve özellik olarak iyi ancak 32 gb modeli var bende 1200 tl ye aldım ama dikkat edin zenfone 2 olacak laser veya selfie gibi isimli modelleri var benim dediğim sadece zenfone 2 olan

• Beğen
Tepkiler: omer07tr
beni dinle beni :)
(link)

arnavutlukta telefonum çalindi makedonyadan aldım bunu
(link)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@alcest buradan bence sormayın.Bir teknoloji forumuna üye olun.Sonuçta burada bisiklet tavsiyesi verilir,orada da teknoloji.

@fadıl pala telefondan memnun musunuz? Çok sağlam gibi, Türkiye'de hatlarla ilgili falan sıkıntı yaşamadınız sanırım?

@Anonim sony z1 vardı,bunu gördüğümde iyiki telefonum çalinmiş dedim :)
çift sim kayıt etmem gerekti
hatlara uyumlu çalişiyor,minik ve büyük olan kartları ayrı yuvalara alabiliyor operatörler ile bir sıkıntısı yok
en yakın teknik servisler üsküp ve mısırda

Parası çok olan iphone,teknolojiden anlayan asus alırmış;):):hhhhhh:.Asus Zenfone 2 ZE551ML

@alper 76
İletişimi sadece sesli çağrıyla mı hallediyorsunuz?

@alper 76
Çağrı ve mesaj ama mesaj hakkım yok :D
Asha 302 kullanıyorum.

Geri