Scudo Sports

Telefon tavsiyesi

@ismail_32 her telefonun zararlı olduğu doğru ancak bu zararı 2 kat arttırmak da kötü bence. Tabi kişiden kişiye değişir, örneğin ben bir günde yarım saat dahi bir metreden fazla uzaklaşmıyorum telefonumdan fakat telefonu çok kullanmayan biri için xiaomi iyidir.

Scudo
@Mustafa Zeybek Hocam tercih sizin . Diğer telefonlarla arasında ne kadar fark var hiç araştırmadım ancak şu anlık ben memnunum .

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Çağdaş78 ikinci telefon olarak Asus Zenfone 5 kullanıyorum. Performansı Harika, şarjı ise bir o kadar kötü. Zenfone serisi hemen hemen aynıysa bence amacınız doğrultusunda doğru seçim olmaz.
Gürkan Genç'in son aldığı telefon ise tam aradığınız model olabilir. Sony'nin 2000₺'lik bir telefonuydu.

Zenfone 2 kullanıyorum. Aldıktan 5 ay sonra servise gönderdim telefonu. Ekranda sorunlar oluştu sarardı kendi kendisine dokunur oldu dokunmatik ekran. Servis ücretsiz ekran değişimi yaptı telefonu elime aldım bu seferde simkart yuvası bozulmuştu 3 ayrı simkart denedim çalışmadı tekrar geri yolladım. Ücretsiz yine değişim sağlandı. 2 ay sonra titreşim sorunu oldu bazen titriyor bazen hiç titremiyordu tekrar yolladım yine ücretsiz değişim yapıldı :D

Asus telefonu olanlarında böyle sorunları oldu mu yoksa ben mi teknolojinin şansızlığına uğradım bilmiyorum. Benim şarjım internet hep açık ekran parlaklığı sonra titreşimde falan 8-10 saat kadar gidiyor. Ekranın çok parlak olmamasından dolayı gün ışığında telefonun ekranı görmüyorsunuz söyliyeyim. Kısaca ASUS ALMAYIN

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Herkese teşekkürler.Yani aklıma unutulmaz bir sahne geliyor.(bknz.sivas esnafının derdi )
1500 tl lik fotograf makinesi 1000 tl lik powerbank ....Düzgün bir telefon yok galiba .Yoksa mevcutlar bize mi yetersiz geliyor.Tek istediğim şarjı dert olmayacak gerkli uygulamaları çalıştırıp araıza vermeyecek bir telefon. Peki hangi telefon(ları) uygun olur.

telefon alırken sar değerlerine bakın göz önünde bulundurun,bunu göz ardı ediyor insanlar,yada çok kişi bilmiyor,kafa sar değeri vücut sar değeri,bunları araştrın öyle alın telefon bence.

ithalatçı garantili olması sorun yaratmıyıcaksa bence samsungun tek f/p ürünü olan C7yi öneririm(a7 değil j7 hiç değil yanlışlık olmasın)1400tl fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan evet xaomide çok güzel ama son aylarda fiyatları çok arttı
özelliklerine gelirsek tasarımı müthiş bikere bataryası benim kullanımımda 2 gün gidiyo oyun oynamassam 3 günü buldugum oldu telefonu en son ne zaman şarza taktığını unutuyosun. işlemciside orta seviyenin iyi işlemcilerinden biri 4gb ram de cabası
eksi yönüne gelirsek kamerası güya 16MP ama 16lık performans alamıyosun gün ışıgında performansı yine fena değil ama az ısık oldugunda vasatın altında kalıyo
telefon hakkında soruların olursa yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@PeeKay 90ların sonunda tüm isimlere domain adı alanlar gibi samsung da tüm harf ve rakam kombinasyonlarına bir model yapmış.Akıllı telefon bakmak akıl işi değil onu anladım.

şu an SDN de usb type-c üzerine video izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: PeeKay
1500 verdikten sonra 2000 verin z5 premium alın derim

Sar değeri yüksek diyenler için. Xiaomi Mi5 Sar değeri karşılaştırması :snzdglsn:

V09WDP.png

@brky1905
Ben de 2000 verdikten sonra 2000 daha falan koyup S8 al derim :snzdglsn:

Yanlış anlaşılmasın saygısızlık etmek değil niyetim, telefonun özellikleri ne olursa olsun bir süre sonra canını sıkar insanın ve ekran büyüklüğü, kamera, batarya gibi temel şeyler ön plana çıkar. Ben ağır oyunları açsın diye xa ultra aldım ama o ağır oyunların tümünü 2 ay içinde sildim.

Tabi biraz da bütçe ve keyif meselesi bu iş, saygılar.

• Beğen
@Mustafa Zeybek şu an taşıdığı batarya gücü şarj durumu ve 4k ekranıyla piyasada kendisinden sonra çıkan telefonlardan daha çok beğenilen bir modelden bahsediyoruz.

@brky1905 galiba bir yanlış anlaşılma oldu, siz ilk sayfa için tavsiyede bulundunuz sanırım, ben çağdaş78 den bahsediyordum, sadece batarya ömrü istediği için öyle söyledim, yoksa z5 premium muhteşem tabi.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
LG G2 kullaniyorum 2 senedir. Bu telefona birşey olmadiği sürece başka telefon almam. Alsamda yine bu düzeyde birşey alirim. Şu fiyatlara gidip 2000-3000 fiyatlara telefon alirsam kendimi enayi gibi hissederim açıkcasi.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.bir arkadaşla beraber forumda dolaşırken -hiç planda yokken- kendisinin ısrarı,firma garantisi ve 1300 tl ye düşen fiyatı sebebiyle teknosa dan J7 prime aldık .bakalım ne cıkacak .
not: runtastic i hemen yükledim.hem road hem mtb ik sürüm var

Lenovo p2. Tavsiye ederim tam bizim gibi bisikletciler icin yuksek batarya performansi sunan telefon. 2 gunu rahat cikariyor.

• Beğen
@cyclistinnature haklısınız hedef zaten asus zenfone 3 max ve lenovo P2 idi. Ama hedefi şaşırdık.(500 tl fark yüzünden)

Lenovo icin android 7 guncellemesi var. Kamerasi gayet iyi parmak izi cok hizli internette 1500 civari fiyatlara var

@cyclistinnature hocam tavsiyenize çok teşekkür ederim.Geçen hafta perşembe teli aldık.Mesajda belirttim, sanırım farkedemediniz.Aslında hala aklımda P2 var ama arkadaş kurbanı olduk :)

Geri