Merhaba, sizin gibi ben de telefon alma sürecinde bayağı bir forum okudum, tekno market vb gezdim. Geldiğim noktada öncelikleriniz ve beklentileriniz neler? bunu belirlemenizde fayda bulunmaktadır. Şöyle ki, benin önceliğim oyun vb derseniz arka planda uygulamaların stabil çalışması ve geçişlerin hızlı olması lazım Bu nedenle Asus Zenfone2 4 GB ramiyle öne çıkar. Bu öncelik yerine bataryası iyi gitsin, normal çalışsın, fazla para vermeyeyim, normal akıllı telefon işlevlerini görsün derseniz kesinlikle Lenovo Vibe P1'i tavsiye ederim. Zaten youtube videolarını az çok izler ve bazı tekno sitelerinin değerlendirmelerini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben de ayrıntılı araştırma sonucunda Vibe P1 aldım. Ben memnunun, bu fiyat aralığında kesinlike tavsiye ederim. Bu süreçte asus z2, sony xa ultra, G 5 plus, lG vb mukayesesi yapmıştım. 1000 tl civarına almıştım. Kısaca önceliğinizi ve olmazsa olmazlarınızı belirleyiniz, ona göre tercihte bulununuz. Kişisel tercihim işinizi görecek bir telin alınması arta kalanın da bisiklet ve ekipmanlarınıza ayırmanız. (benim limit 2000 tl idi, amerikadan tam o sırada arkadaşım geliyordu. ıphone 7 vb getireyim demişti. Bunun yerine lenovo aldım, bakiyeyi de çalınan bisikletin yerine yeni bir bisiklet almada kullandım.)
Alacağınız tel şimdiden hayırlı olsun. Bu arada, telefon dahil eşyalara şu gözle bakmak lazım geldiğini düşünüyorum: ''otomobil bir tüketim aracıdır, tapılacak bir Hindistan ineği değil"
İyi akşamlar