Scudo Sports

Tekirdağ

@uğur kocaağa

Biraz okudum forumda herkes pedaldan aktarılan gücün bir kısmının amortisör tarafından emildiğini ayrıca ağırlığı nedeniyle gereksiz yük olduğunu söylüyorlar. Ayrıca ben sizi anlıyorum ,anlatmanızda bir problem olduğu fikrine kapılmayın;)
bakalım araştıra araştıra alacağız birşeyler...

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
Scudo
Gökhan arkadaşıma katılmakla beraber, bence yaşamış insanların tecrübelerinden yola çıkarak tavsiye edilen tarzda bir bisiklet alırsanız hem aldığınız zevk daha fazla olur hemde ilerde tekrar bisiklet alma ihtiyacı oluşmaz.

NG 650 yavaş yavaş cazip gelmeye başladı, forumda da bir sürü üye bu bisikletten kullanıyor şimdi fiyat araştırması yapıyorum nereden daha ucuz alınabilir diye.
Ticaretmerkezi.com var şu an için en ucuz burada, forumdan alanlar da olmuş cevaplarınız için ayrıca teşekkürler...

ben de çorluda gezintiye çıkıyorum isterseniz beraber çıkabiliriz, bende emlaklardayım burdan otogara doğru gidiyorum ordan kipanın arkasından bakıma doğru tekrar emlaklara dönüyorum ama yalnız olunca sıkıcı oluyor
msn : cantumay @ hotmail . com

@Ozan NİĞDELİOĞLU

Selam,

Çerkezköy'de ikamet ediyorum.Bir gün ara ile Çerkezköy-Çorlu arası antrenmanlara çıkıyorum . Tanışmaktan memnun olurum,görüşmek dileyile ...

Sağlıcakla,
Erhan ÖZTÜRK

msn:erhan.ozturk@superposta.com

Ben Sodona Borlayı aldım. Biraz sıkıntılı oldu ama oldu.
Daha önce hikayemi yazmıştım ama olsun.
Geçen yıl 7 Eylülde Aslı Bisikletin internet sitesinde bayisi olarak görülen Emre Çocuk Gereçlerinden bir Sedona Borla alayım dedim. Gittim kredi kartına tek çekim aldım. Koydum arabaya geldim Çerkezköye. Anlamamki bisikletten, birisi dedi niye aldın ki kız bisikletini, aha bir baktım Sedona Borlady. İşte insan bu kadar aptal olabiliyor. Neyse sonra aradım Emre Çocuk Gereçlerini tamam dediler getir. Götürdüm geri iade ettim, başka model yok 2010 lar çıkınca verelim fark olursa da almayalım dediler. Anlaştık.
Bu forumdan takip ettim, Aslı Bisiklete de sordum, elimizde bir tane var dendi. İstanbula da gitmiştim, Emre Çocuk Gereçlerine uğradım. Dükkan başkasına devredilmiş, ancak Oktay Bey (eğer adını yanlış hatırladıysam özür dilerim) durumu belirtmiş. Gidince de telefonla yardımcı oldu. Ben kabul ettim, bir taksi tutup hala ellerinde olan borlady modelini aslı bisiklete götürdüm. Orda dikkandan birisi ilgilendi, en azından surat asmadı. Ama bir arkadaş vardı ki, surat bir karış, öflemeler püflemeler, terslemeler. Sanki ben 1 yıl kullanmışım, sonra 2010 modelle değiştiriyorum. Benim 6 ay 7 gün önce parasını ödeyip bisiklet almadığım unutuluyor, Aslı Bisikleti mağdur etmişim gibi tavırlar takınılıyor, bu son derece enteresan idi. Başıma gelenleri bu arkadaşa anlatmama rağmen benzer tavırlarını sürdürdü, üstelik işi, ben önceki bisikletin kitapçığındaki garanti süresini değiştirmeyecekmisiniz dediğimde (2 kez), çok net bir şekilde değiştirmeyeceğini söyledi.
Neyse bisikleti aldım, geldim, baktım gidon boğazında bir çizik var (muhtemelen montajdan), kadro üzerinde vuruk var ve vitesler sanırım ayarsız ki yerinde durmuyor. Belki beğenilmedi, belki iade edildi, belki de nomali böyledir, hiç bir fikrim yok.
Her ne ise sonuçta bisiklet benimle.
Aslı bisikleti olmasa da, Aslı bisikletteki arkadaşın tavırlarını buradan protesto ediyorum. Emre çocuk gereçlerine ve Oktay Beye sorunu çözdükleri için teşekkürlerimi takdim ediyorum.

sevgili Tekirdağlı bisikletsever kardeşlerim
güzel Tekirdağ'ımız ile ilgili gezi, tur yazısı vs. bu başlık altında duyuralım.

şu güzel bahar aylarının rehavetini üzerimizden atalım.
ne dersiniz?
ben ilk olarak yarınki turumuzu duyurayım :rolleyes:
1-güzergah: büyük ihtimah Barbaros,Naip,Kocadere(Işıklar) olacak
2- buluşma saati:09.30 Altınova kavşağındaki sitelerin orda
3- turumuz herkese açıktır süre en yavaş gidene göre ayarlanacaktır.:in:
4-
bekliyoruz
Ben İslam GÖLGE
tel:0505 644 99 85

:) çalışmaların adına teşekkür ederiz.iyi sürüşler.kendime gelince su an yeni bir bisiklet alacağım.bisikletim geldiği zman size katılmak isterim.inş.görüşürz.tekrar teşekkür ederiz.:) :)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
dostum aslnda ben tekirdağlıyım ama eğitimim sebebiyle çoğu zaman edirne deyim arada geliorm, gelince turlarız sana ulaşırım:)

• Beğen
@by_schumi
Pedallarız da benim fazla iddiam yok, 24 senedir kullanmıyorum neredeyse. Çok çabuk şişerim heralde.

Sevgili Tekirdağlı bisikletçiler.
Ben on yıllardır düzenli bisiklet binen bir arkadaşınızım.
Tekirdağda çok bisiklet kullanan olmasına rağmen biraraya gelme durumu pek yok gibi.
organizasyon yapmak herhalde biraz sorun oluyor.
ayrıca yılların tecrübesine dayanarak söylüyorum önemli olan bisiklet binmektir. kaç kişi veya tek olmak çok önemli değil.
ben her pazar 50-60 km yol yapıyorum eğer uygun ortamlar yaratırsak bir tanışma gezisi düşünebiliriz

Selamlar Doğan Hocam,
Tekirdağ'lı arkadaşları bir araya getirme misyonu seni sürekli kovalıyor:)
Bundan kaçış yok.
Deneyimlerini genç arkadaşlarla paylaşırsan eminim ki çok daha hızlı bir toparlanma süreci olacaktır.
Sağlıcakla kal...

• Beğen
ya zamanım olsa aslında arkadaşlarla tanışmak güzel olacaktır elbette. Sürakli yalnız çıkmamın sebebide bu aslında zamanı hep kendime göre ayarlamak zorunda kalıyorum. neysa bir keşan tekirdağ buluşmasıda yapabiliriz ortada bir yerde bakarsın. selamlar

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Harika olacaktır, bu buluşmayı gündeme aldım zaten ama malum bahar ayları o kadar yoğun ki, anlamadan geçiveriyor.

Geri