Scudo Sports

Tekirdağ

Merhaba Esimle Ben Cogu Zaman Cerkezkoy Icini Dolasiyoruz Bisikletle Bazenden 20-30 Km Yakilardaki Yerleri Geziyoruz Sizinle Tanismak Isterim Beraber Cerkezkoyde Bisiklet Kullanan Bir Aileyle Tanismak Cok Iyi Olur

Scudo
slm ben de foruma yeni katıldım. 3 defa20 kg lik bisikletimle çorluya gittim. bunun dışında hafta sonları tepeye çıkıyorum. en yakın zaman da sedona 711 le gezilere devam etmek istiyorum.hafta sonları gezmek istiyen arkadaşlar tanışalım
Selamlar...:)

@okan tuztaş

Merhaba Okan ,

Öncelikle hoşgeldin diyorum , tanışmak için msn den sana davet gönderdim

(erhan.ozturk@superposta.com) adresinden . En kısa zamanda görüşmek dileyile ..

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Ne oldu Tekirdağ sesiniz solunuz çıkmıyor? Gelicem diyenleride göremiyoruz.:(
Yinede bekliyoruz.

çerkezköyde tanısmak isteyen herkes ekliyebilir

l-__-_._-__-l@hotmail.com

çok karışık ben bunu ekliyemem diyen olursa faceten
fatih danyeli olarak ekleyin ordan görüşelim

Arkadaşlar Tekirdağ'da kısa bir BMX i oturtma sürecinden sonra Holy-Gun's ismiyle team'imizi kurduk . Şimdilik team'de dahil kişi sayısı 7'dir . Flatland & Street & Freestyle sürüş tarzı yapan arkadaşlarımız takımımızda bulunmaktadır . Tekirdağ ve civarından (Trakya) BMX ve MTB süren arkadaşları Holy-Gun's BMX Team'e dahil edebiliriz . Saygılar .

Street - Emrecan Kafalı , Uğur Çakırlar , Emir Belli
Flatland - Atakan Eker , İbrahim Arslan , Samet Serter
Freestyle - Furkan Gür

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
Arkadaşlar Tekirdağ'da kısa bir BMXi oturtma sürecinden sonra Holy-Gun's ismiyle team'imizi kurduk. Şimdilik team'de dahil kişi sayısı 7'dir. Flatland & Street & Freestyle sürüş tarzı yapan arkadaşlarımız takımımızda bulunmaktadır. Tekirdağ ve civarından (Trakya) BMX ve MTB süren arkadaşları Holy-Gun's BMX Team'e dahil edebiliriz. Saygılar. Street - Emrecan Kafalı (GT El-Centro), Uğur Çakırlar (Mirraco Fivestar Option 09) , Emir Belli (Salcano Evil-B) Flatland - Atakan Eker (Mirraco Fivestar İntro 09) , İbrahim Arslan (GT Zone 08) , Samet Serter (Belderia) Freestyle - Furkan Gür ( Salcano Manic)

Saol Gökhan abi Teşekkürler Hakan abi Gökhan abi en yakın zamanda sizin oradaki skate-parka da gelicez.

Geri