Scudo Sports

Tekirdağ

@gokhan erdogan

Gökhan Bey,bagaj olayı sırt çantasıyla kısmen de olsa halledilir herhalde ama,lastikleri değiştirerek kullanma fikri,doğrusunu söylemek gerekirse aklıma gelmemişti.En kısa zamanda deneyeceğim.Teşekkürler.

Scudo
@gurkan

Gürkan kardeşim teşekkür ederim.İnceleyeceğim,ama önce mtb'ye yol lastiği takmayı deneyeceğim,tamamen duygusal(!) :) nedenlerden ötürü.

bencede en güzeli sırt çantasını açıkçası saglıklı bulmuyorum yanı bısıklet varken ben neden taşıyım yuku dımı ama : ) uçmak dere yolu cok kotu dıye bılıyorum aşırı dereece taş oldugunu duydum yol bısıkletıyle işkenceye donusur oyle yollar...

Aşırı derece taşlık değil, ben marathon 1.75 lastiklerle gitmiştim fakat yol bisikleti ile de gidilemez. Arazi lastiğiyle çok keyifli olacaktır, özellikle Mürefte'ye inerken.

Sırt çantası ile bagajı karşılaştırmayın bile ya da şöyle söyliyim 100km deneyin çantayı sonra kararınızı kendiniz verin.

230km lik turun ardından akşam eve vardığımda bacaklarımdan çok sırtımda hissediyordum ağrıyı. Çantada gayet profesyonel ve yeterli desteğe sahip salewa marka bir çantaydı.

Uzun yol düşünüyorsanız MTB de olsa bagaj kullanın mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Yeniköy(Yamaç paraşütü yapılan köy)-Uçmakdere arası taş toprak yol,ama bir hayli genişletildi ve düzenlendi.Uçmakdereden sonrası zaten asfalt.

Etmeyin eylemeyin arkadaşlar.Ben bagajla sırt çantasını birebir eşleştirmedim zaten.'Kısmen' kaydı var söylediğimde.Birz su,pompa vs...:(

Yok ben burdayım 7 di 24 Ozanla buradayız ama yanımızda götürecek kimsemiz yok yani bi ailemiz bir grubumuz yok.

@street-street

Elbette herkes buralarda bir yerde de,kim nerde,hangi gün,hangi saatte nereye gidiyor,ne planlıyor .....vs...vs...belli değil:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
trakya burda :D grup olmak çok önemli mesela herkesin performansı uymalı yada denk olmalı yada performansı yüksek olanlar anlayışlı olmalı geride kalanları beklemeli bu işler biraz zor :D benim tanıdığım bazı insanlar performansları uymuyor diye yanlız takılanlar var bazıları da kimseyle anlaşamıycagı için uzak duruyor bu siteden heberi olup sırf bu yüzden aranıza katılmayan insanlar var : ) burdan onlara sesleniyorum arkadaşlar hayat sizin ama ön yargılı olmayalım lütfen ....

Gökhan abi içimdekileri resmen döktün.Ama ön yargılı olmayalım! Orayı üstüne basabasa bende söylüyorum.

teşekkurler bende içimdekileri ve şahit olduklarımı paylaştım ben şunu anladım sadece bisiklet değil birşeyler yapmak istiyorsak eğer eleştirilerden korkmamalıyız kim ne demiş işte bisikletle oraya gidilir akıl yokmu lafları hepimizin aşina olduğu laflardır o yüzden sporu beraber yapalım ki bu zorlukları paylaşıp beraber aşalım hayaller için biraz cesaret

yoksa kendimizi kahvede veya bir yerlerde dört duvar arasına hapsetmiş olarak pinekler bir şekilde bula biliriz...

hayat çok güzel doğayı keşfetmek her yere pedal çevirmek yaşadığımız yerleri tanımak ve sağlıklı bir yaşam sonra burda insanlarla paylaşmak onlara yaşadığımız yer hakkında fikir vermek belkide ileride buraya ziyaret etmesini sağlamak bunlar çok güzel şeyler

Evet Gökhan haklısın.Benim sitemim de zaten,sadece faliyetlerde birlikteliği sağlayamamak değil.Her tura herkes elbette katılamayabilir,bu normal.Ama hiç olmazsa anılarımızı,merak ettiklerimizi,ihtiyaç hissettiklerimizi,bilgi edinmek istediklerimizi paylaşmalı değil miyiz?Ben forumu açtığımda bir arkadaşın herhangi bir konuyu açmış veya açılmış bir konuya katkı yapmış olduğunu görmek istiyorum.

Şu da var tabi;arkadaşlar forumun değişik bölümlerinde görüşlerini paylaşıyorlar,yani tamamen durgun elbette değiller ama "Trakya Bölgesi" bizim ana formumuz,orası da sürekli hareket halinde olmalı değil mi?

tabiki öyle olması gerek her alanda paylaşılmalı doğru konu doğru yerde olmalı ben fotogaraf yukleyınce hemen burayada lınk acıyorum yanı burdakılerde haberdar olması lazım ...

Geri