Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
@Ugur Cakmak

Kafana göre takılacaksak foruma giripte boşuna konu açmayalım.:mad: Böyle takıl kafana göre diye diye zaten tekirdağda bisiklet kullanan sıfırlanıyor:boese157: .Bizde direk tekirdağda bisiklet kullanan yok diyorus.:( Tabi beraber olmayıncada bisiklet kullanan olmuyor.:mad: Hem ilk mesajım tek sizin için geçerli değildir.Grupları olan abilere söylemiştim.

street-street ben neredeyse hergün çıkıp geziyorum istersen beraber gezebiliriz. Gerçi şu aralar üni. tercihleri var pek zaman bulamam ama...

@street-street

1-Konu açmadım, açık konu üzerine mesaj ilave ettim.
2-Sıfırlamak sizin görüşünüz. (siz kendininiz görmek istdiğiniz yeri belirtiniz)
3-Biz diyerek kaç kişi adına yorum yapıyorsun. Veya propaganda mı yapmaya çalışıyorsun.
4-Mesaj konusuna gelince o zaman üye olan tüm kullanıcıların görüceği ve yorum yapacağı yerlere yazı yazmıyacan ÖM kullanıcaksın. ( veya mesajın sonuna cevap vermesini istiğin kişileri yaz sadece onlar cevap verisin )

Gelim taklı kafana göre dememe; Bunun altında bir şey arama gerek yok.
Tek başınıza pedallayabilirisiniz değil mi ? Siz bir yola çıkında, elbette birine rastlarsınız. Bunun için randevü almanıza gerek yok. Zaten program yapan arkadaşlar bunu paylaşıyorlar.

http://lh6.ggpht.com/_CiOWBAHZwoI/SKmcDkVu4zI/AAAAAAAAEuM/VfwuIeqr2x8/s320/096.jpg
Bu Sedonalı arkadaş benim, fakat yazın büyük kısmında istanbuldayım.
Bu haftasonu gelebilirim.
Durdurup konuşma konusuna gelince;
-Çorlu'ya doğru giderken yalnızca Erna Center kavşağında durmak zorunda kalıyorum =)
Görülmek üzere
Selametle...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Burda geziler hakkında blusmaları burada veriyoruz.Özel mesaja gerek yok. Ben bulusma yeri sordum siz kafana göre takıl dediniz.Ben hersabah ve her akşam üstü sahilde geziniyorum ve hiç kimseyi göremiyorum .Ben tek gezmeyi sevmiyorum.Hem siz demiyormuydunuz bir grup olusturalım bende mekan yer sordum.Siz kafana göre takıl dediniz.Böylece bir grup olusturulmaz.

SAYGILARIMLA...

Hala Şarköydeyim...:)

Görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar,
Ben Tekirdağ çorludan Ufuk (17). Bu sitede toplanmamız iyi olmuş. Bende yaz aylarında haftasonları yapılacak olan turlara katılmayı düşünüyorum. Malum daha liseye gittiğim için sadece yaz tatilinde katılabilirim. Tabi beni aranıza kabul ederseniz:D

selam arkadaşlar,
bende yeni katıldım aranıza:D haftasonları yada haftaiçi farketmez günübirlik turlara katılabilirim. herkese selamlar...

Gel gel başımın üstünde yerin var ozan. Ozan istersen artık yaptığız gezilerin fotolarını buraya koyalım.

Tekirdağda bildiğim kadarıyla bir grup yok ve herkes birbirinden kopuk bir şekilde bisiklet sürüyorlar.:( Ben ve Ozan (ozan ulutaş) arkadasım Tekirdağlıların bulunduğu bir grup oluşturarak belirli günlerde ve saatlerde turlar yaparak bir bütün oluşturmak istiyoruz.:) Eğer ben veya bizde katılmak istiyoruz derseniz çok mutlu oluruz.;) Katılmak istiyenler.Burayada yazabilirler veya street-street@windowslive.com , yzyn_ylytys@hotmail.com adreslerini eklereyek grubumuza katılabilirsiniz. İnşallah büyük bir aile olup Tekirdağ ve çevresinde gezilmedik bir yer bırakmayız.Herşey gönlünüzce olsun.

SAYGILARIMLA...

dün silivride E-5 ten geçen bir grup bisikletli gördüm. hepsinin forlamaları ve kaskları aynı renkti. onları görünce aklıma forum geldi :rolleyes: tur düzenleyenler vardır diye düşündüm. ama neden her şey aynı renk olsun ?? :eek:

25.07.2009

ben silivride olucam agustos 15 inde 1 ay civari.turlar olursa corlu silivri tarıfındaki arkadaslar haber verirse katılırım hicbirişim olmıcak deli gibi gezebiliriz.

çorlu'dan tekirdağ'a benimle birlikte gelecek olan olursa katılabilirim. Ama geldimi tam bir tur yaparız :p sabah turu için çorlu'dan gelmek biraz zor olabilir ama anlaşıcaz ya:D

Geri