Scudo Sports

Tekirdağ

Abi kusura bakma ya bende gelemedim.Düngeceki ağıran diş problemimden dolayı bugünkü güzel tura katılamadım.İnşallah en yakınki turda buluşmak dileğiyle.

Scudo
Sabah 9:30 sahildeydim, 15 dk bekledikten sonra tek başıma yola çıktım. Yukarıkılıçlı, Avşar, Çanakcı, Naip, Kumbağ üzerinden 15:15 gibi 45-50 km kat ederek dönüş yaptım. Yorulmak iyi geldi Malkara rampası baya zorladı. Ramazan bitiminden sonra bu sefer tersten gitmeyi planlıyorum.

Abi seninle beraber turda olmak isterdim biraz önceki mesajımda dediğim gibi dişim dün gece çok ağırdı. Sağ olsun beni geziden mahrum etti.

Geçmiş olsun, her işin başı sağlık.Sonbaharda kaldığımız yerden devam ederiz.

hocam güzel bir gezi olmuş katılamasam da fotoğraflarından gezmiş kadar oldum bugün çarşıda delta bisiklet kıyafetleri giymiş kasklı tam donanım bir bisikletçi gördüm altında mtb vardı saat 5 bucuk civarı acaba o sizmiydiniz?

@ali alper uyar
Ben değildim. Bu arada güzel bir noktaya değindiniz. Her birimiz farklı yaşarda, farklı mesleklerde, farklı çalışma saatlerine sahip olsakta. Ortak bir yerlerde buluşup tanışsak daha iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@Ugur Cakmak

çok iyi olur ben tekirdağa pek gelmiyorum aslında bu gezinize gelicektim ama ceylanlar otobüste bisiklet taşırken çok kaba davranıorlar laf yapıyorlar o yüzden getirmedim.. ama birgün edirneye yolunuz düşerse seve seve turlarız msnim : alialperuyar@yahoo.com hocam isterseniz msn de devam edebilirz

Alper abi dediğin bisikletli Ünal abi olma payı yüksek bende geçen haftalarda gördüm delta bisikletin formasını üstünde.

Güzel bir gezi olmuş, daha önce de belirttiğim gibi yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı benimde tura katılabilmem imkansızdı. İnş. birdahaki sefere hep beraber turlarız. Zaten niyetim sonbaharı iyi değerlendirmek...
Saygılar.

@bmehmetyavuz
Abi sen böyle konuşunca sanki içime bir huzur geliyor.Beraber bir tura çıkmak hayalimdeki en büyük istek.İnşallah bidaha böyle aksaklıklar yaşamadan beraber turlarımızın olması dileğiyle...

MERHABA... Ben Tekirdağ / Çerkezköyde'yim Ama hayrabolu NAmık kemal Deirmenaltı üniversitesini kazandım..
Orada büyük bi ihtimal yurtta kalıcağım Ve bu yuzden bmx'imi oraya alamaya bilirim ama ucuz bi ev bulursam alabilirim bmx'imi...
Bu yuzden Bana biraz yardım olursanız SEvinirim İyi günler ..
:)

Msn adresim : Emyjhan@windowslive.com

------------------------------

HKK BMX TEAM--->Çhrkz

evet. gökhan çok doğru söylemiş. mutlaka ulaşın. size yardımcı olacaktır. !

• Beğen
Tepkiler: EmyJhan
@gokhan erdogan

nasıl ulaşa bilirim.. hayrabolu da ev bulmam gerekiyor ama bmx imi alabilmem için ... çerkezköyde deil yanlış anlaşılma olmasın..:eek:

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
pazar günü 30-40 km bir tur yapalım mı?
katılanlar

Geri