Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
Bu hatta oturan arkadaşlar mtb bisikletimle kısa ve uzun turlara katılabilirim. Yoncalı'da oturuyorum. Görüşmek üzere..

Bn saray'dayım. Haftasonları çorlu'ya gelebilirim. Ya da çerkezköyde bulyşabiliriz..

Selamlar ben Mert, memleketim Tekirdağ, İstanbul'da okul nedeniyle bulunuyorum(ytü-makine) aramızda kalsın herhalde daha 1-2 sene var mezun olmama:)Bisiklet işinde daha çok yeni sayılırım tabi kısa mesafeli olarak bakkala gidip gelmeleri saymazsak:):)ama artık benliğime yansımış bir halde bisiklet sevdalısı olmak istiyorum.
Aktif olarak olta avı,zıpkın avı,doğa yürüyüşü-kamp sporlarını yapmaktayım araya vücut geliştirme-dağcılık girdi ama 1 yılı geçmedi bitti...Bunların arasına da bisikleti sokabilirsem ne mutlu bana:)Umarım fazla uzun sürmez bu durum...Yazları Tekirdağ-Kumbağ dayım haftanın yarısını uçmakdere taraflarında yürüyüş yaparak,dalış yaparak, olta atarak geçiriyorum...Tabi bisikletle artık Saroz'a kadar ulaşırım umarım:)Bu bakımdan çok güzel yerlere yakınım umarım ilerde güzel kareler yakalarım sizlere...Şuan okul nedeniyle Mecidiyeköy'de kalmaktayım umuyorum ki yazı bisikletle beraber güzel bir şekilde atlattıktan sonra kışın da aktif olarak bisiklet sürüp
evin duvarına asacağım bisikletimi tabi bisiklete binemediğim zaman arada gidip okşayacağım büyük ihtimalle:)
Neyse fazla uzatmadan tekrardan selamlar, bir kaç takatuka bisikletim vardı güzel ama bakıma ihtiyacı olan bir beldesan bisikletim vardı, umarım beldesanı güzel bir yol bisikleti yapıp üstüne başlangıç seviyesinde dağ bisikleti edineceğim...Tabi çok okuyup çok soracağım şimdiden kusura bakmayın.
Şuan biraz kilo problemim var ama 1-2 ay için aktif olarak sürüşlere başlamayı umuyorum...

Adım Orkut Eren 28 yaşındayım kamu hastanesinde laboratuvar teknikeri olarak çalışmaktayım. Küçüklüğümden beri bisikletim oldu zaman zaman ama arabalara meraklı olduğum için birsüre ara verdik bisiklet işine ve artık işe gidip gelirken ve haftasonalar biraz dolaşma maksatlı kendime bisiklet alma gereksinimi gördüm ve geçen gün Kron Xc150 ile bu yola başladık. herkese keyifli ve seviyeli forumlar diliyorum ...

Konumu okumaya zaman ayırdığınız için teşekkürler.Ben Tekirdağ Merkezde oturuyorum.Foruma yeni üye oldum.Bisiklete merakım küçük yaşlarımdan beri devam ediyor.Şimdi 17 yaşındayım kurduğum hayalleri gerçekleştirmek istiyorum.Yakınlarda oturup bu işe gönül vermiş kişiler bana yardımcı olurlarsa sevinirim.Turlara katılmak istiyorum.Şuan bindiğim bisiklet Bianchi Graffıtı Fs dağ bisikleti ve eski olmasına rağmen işimi görüyor.Eğer iyi bir bisiklet grubu bulabilirsem.Yeni bir bisiklette alabilirim.Benimle iletişime geçmenizi bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:)

selam ben de çerkezköyde yaşıyorum 30 yaşındayım.bisiklet alıp size katılmak istiyorum.bisiklet konusunda teknik bilgim yok.salcano ng650 hidrolik disk almayı düşünüyorum.fiyat 599 lira.farklı önerileriniz var mı?

Ya ben faceden begendim sayfayi corludayim turlari nasi öğrencez tlf 5056688542 ulaşan olursa sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,

Salcano City 50 ile aranıza yeni katıldım.
Gençlik yıllarında uzunca süre yaptığım bisiklet sporuna tekrar geri döndüm.
Herkese iyi forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Tekirdağlı Bisikletçi Dostlar Merhaba,

Güzergah;
Tekirdağ YSK Avm - Tekirdağ Tugay Tren İstasyonu arasında veya
Tekirdağ YSK Avm - Şerefli Kavşağı arasında

Hafta içi sabah 05:00 -08:00 saatlerinde
Hafta içi akşam 19:30 - 22:00 saatlerinde
Ve hafta sonları organize olarak bisikletle idman ve spor yapacak arkadaşlar varmı?

Gruplar başlığı altında Tekirdağ Bisiklet Topluluğu (T.B.T) gurubumuza katılımlarınızı bekliyoruz.

Arkadaşlar selamlar.Adım Turhan Atakan 33 yaşında,evli,bir çocuk babasıyım.Silivri ve yakın çevresinden bisiklet tutkunları ile tanışmak görüşmek istiyorum.Mesajlarınızı bekliyorum

Herkese selam.
İsmim Cengiz Bulut, Tekirdağın Naip köyünde yaşıyorum.1972 İstanbul Bakırköy doğumluyum.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım Sedona 321 Via bisikletimle uzun yıllardır içinde olan bu Bisiklet sevgime kavuşmuş oldum.
Yaşadığım yere yakın olan Gonos dağındaki yeniköye sık sık tırmanışlar yapıyorum.Bisikleti tanıma ve kondisyonumu geliştirme açısından tırmanışların yararı müthiş.Gelen arkadaşlar bu yolun sıkı yokuşlarını ve mükemmel manzarasını bilirler bilmeyenlere acilen tavsiye olunur.
Bisikletimle ilgili yapmış olduğum değişiklikleri ilgilenen arkadaşların faydalanacağını düşünerek aşagıda belirtmek istiyorum, daha sonra gerekli başlıklar altında satın aldığım ve kullandığım ürünler ile geniş bilgi sunmaya çalışırım.
Sele Brooks B17 Honey ile (şuan kargo elime ulaşmadı yolda)
Lastikler schwalbe marathon Xr 700x35 ile
Elcikler Terlemeye karşı ve gerçek inek derisinden üretilmiş elciklerle değiştirilmiştir.
Yine uzun tur yapmak için arka heybe,ön gidon çantası,yol bilgisayarı yurtdışından getirtilmiştir.
Diğer eksik parçalar ileriki zamanlarda tamamlanacaktır.

• Beğen
şarköye giderken bulamadığımız şu köy... :)

hoşgeldiniz. tekirdağ civarında bir çok pesalcı arkadaş mevcut.

• Beğen
Geri