Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
Yarından itibaren Şarköy de olacağım, bisikleti de alacağım, şimdiden herkese duyurmuş olalım 😁
Hocam bende Pazartesi Malkara da olacağım. Bayram boyunca sürüş yapmayı planlıyorum. İstersen eşlik edebiliriz. Bi Şarköy uçmakdere yapabiliriz. Gerçi yollar curcuna olabilir ama.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Hocam bende Pazartesi Malkara da olacağım. Bayram boyunca sürüş yapmayı planlıyorum. İstersen eşlik edebiliriz. Bi Şarköy uçmakdere yapabiliriz. Gerçi yollar curcuna olabilir ama.
Bayramda Şarköy-Uçmakdere yolları inanılmaz derecede kalabalık oluyor ve üstelik arabalar çok tehlike yaratıyor.Bence o taraflardan kendi güvenliğiniz için uzak durun (bayram boyunca)

Bayramda Şarköy-Uçmakdere yolları inanılmaz derecede kalabalık oluyor ve üstelik arabalar çok tehlike yaratıyor.Bence o taraflardan kendi güvenliğiniz için uzak durun
Katılıyorum. Belki başka alternatif rotalar bakılabilir. Ana yoldan düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Yeni üyeyim. :)

Herkese merhabalar. Bu aralar bisikletle uzun yola merak sardım. Edirne Uzunköprüden Tekirdağ şarköy istikametinde bir seyahat planlamayı düşünüyorum. Ama biraz uzun zaman oldu üniversite dolayısıyla bisikletten uzak kaldım. Daha önce bisikletle uzun seyahat yapmadığım için bir deneyimim yok. Bisiklete bu yolculuk için neler monte etmem gerektiğini bilmiyorum. Bunun için bana yardımcı olabilecek biri olursa çok müteşekkür olurum . Telefonumu bırakıyorum 05438561400 şimdiden teşekkürler

Tekirdağda konaklama konusunda tavsiyeye ihtiyacım var, bisikleti odaya kadar sokmama müsade edebilicek biyer 🙃

merhaba, çerkezköy ve civarında olan kimse var mı aranızda, birlikte sürecek arkadaş arıyorum da?

• Beğen
Tepkiler: hasan454
merhaba, çerkezköy ve civarında olan kimse var mı aranızda, birlikte sürecek arkadaş arıyorum da?
bu aralar tekirdağ merkezdeyim bu hafta için tekirdağ-uçmakdere-tekirdağ, tekirdağ-babaeski-tekirdağ sürebilirim. uçmakdereye giderseniz oralarda bisikletçilere denk gelirsiniz bence.

Ergene'den herkese selamlar, pedalınıza zeval gelmesin ;)

ben varım hocam ama kamplı turlar yapmayı seviyorum genel de :)
Bu arada Çerkezköy de olan var ise turlamak için buluşmak isterim :)

Herkese merhaba tabi hâlâ mesajları okuyan biri varsa 👋 şarköy deyim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Herkese merhaba, foruma yeni katıldım. Çerkezköyde yaşıyorum. Çevre yerleri bisikletle turlamak ve keşfetmek istiyorum. Turlar hakkında bilgisi olan veya bana eşlik etmek isteyebilecek olan varsa mesajlarınızı bekliyorum.

Geri