Scudo Sports

Tekirdağ

Haftasonu İstanbulda olacağım malesef, yoksa güzel turmuş.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Rüzgarı kesinlikle dikkate alın,bırakın 50-75 i 30+km/h ile esen rüzgara bile istinaden bugün normal işe giderken üstelik jantlar yüksek profil olmamasına rağmen savurup durdu,
Çorlu Tekirdağ gidiş her nekadar ardınızda esecekde olsa özellikle inişlerde yüksek hızda rüzgarın tam alanına girerseniz gidon hakimiyetiniz zorlaşabilir, dönüş kısmını hiç demiyorum yüzde 90 kafadan esecek bilginize.... (trakyada açık alan çok ve rüzgarın KD yönünde 50 km/h ile eseceği yönde)

Arkadaşlar turu iptal ettim zaten bugünü görünce Cuma günü İstanbulda'da rüzgarlarlı ve soğuk. Havalar ısınınca her hafta pyaparım bir aksaklık çıkmazsa.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bir bisikletçinin ilk bakacağı şey hava durumudur. Hava durumunu kontrol etmeden başlık açmayın. ???

Bende birkaç gündür Kırklareli Lüleburgaz ilçesindeyim burada olduğum vakit görüşelim altta WhatsApp var oradan ulaşım sağlayın

• Beğen
Tepkiler: pedallıyoruuz
Bu turu hava ısındıkça her hafta yapıcam ama yaş 15 sıkıntı olur mu bilmem ? Ekipman tam yol bisikleyi var. @Yoldakiyabani ve @o.kucuk

194073
Merhabalar, Tekirdağ-Çorlu arası rüzgardan nasibini alanlardan biriyim, dönüş yolunda son 15 km kala ortalama hızım 10-15 km'dir. hava durumuna mutlaka bakınız :)

Eyvallah, uygun bir zamanda neden olmasın.

Merhaba ben Fatih
Tekirdağ Muratlıda ikamet ediyorum. ( 14 Aydır)

Merhabalar,
Tekirdağ 'a yeni geldim ve burada yol idmanı yapan yol arkadaşları arıyorum. İlgilenenler var ise buradan bağlantı kurmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Berat Talha Ozulu
merhaba , ben tekirdag tarafinda oturmuyorum ancak bazen Sarkoy'e geliyorum , nacizane, sayet yeni denimleyecekseniz , Tekirdag - Sarkoy arasi sahil seridini tavsiye ederim. Kumbag - Ucmakdere 'de yapabilirsiniz. ben daha cok Sarkoy' e geldigim zaman , D-100 e cikan yolda surmeye calisiyorum, yada diger tarafta Karacaterzi yolunda. ancak yollarin gidis gelis oldugunu ve ozellikle Karacaterzi tarafinin daha riskli oldugu belirtmek isterim. Buralarda benden cok daha fazla zaman geciren ve orada oturan dostlarimiz size guzergah ve yolun ozellikleri acisinda daha cok yardim colacaktir.

Hallaçlı yolu(istanbul yolu diye geçer) harika hoş ve yeşillikler içinde bir yer eğer ilçeyi söylersen daha yardımcı olurum)

Selam Herkese
Üç gün önce başladığım yolda Yıldız Dağlarında kaybolup başıma türlü belalar gelince her ne kadar günün sonunda ölmeyip zevkten dört köşe olsam da artık bir yol arkadaşına ihtiyacım var demeye başladım. Uzun yollarda bisiklet sürüyorum, şimdilik günübirlik duruma göre 100-200 km mesafelerde ama kamplıya geçmek istiyorum fiziken de hazırım buna. Bisikletim modifiyeli triban 500 taşlı ve çamurlu yollara giremem. Kamplı veya kampsız yollar için arkadaş arıyorum yaşım 19 Çorlu'da yaşıyorum ilgilenen olursa yazabilir.

Selam arkadaşlar.
Gözlediğim kadarıyla bisikletle Şarköy - Gelibolu arasını geçmek için genelde D120 üzerinden kuzeye tırmanıp sonra batıya yönelerek Yeniköy - Kavak istikameti takip ediliyor.

Sahil tarafından batıya giden Kocaali - Kızılcaterzi - Kavak yoluyla ilgili bilginiz var mıdır? Bu yol ne kadar güvenli ve sürüşe ne kadar elverişli? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: uuryvs
Evet biraz oo yol bozuktu ama fena deyil rüzgar hic eksik olmuyor geliboluna gidene kadar sizi baya yorar güvenilir yol Bi sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kamuran Karakuş
Selam arkadaşlar.
Gözlediğim kadarıyla bisikletle Şarköy - Gelibolu arasını geçmek için genelde D120 üzerinden kuzeye tırmanıp sonra batıya yönelerek Yeniköy - Kavak istikameti takip ediliyor.

Sahil tarafından batıya giden Kocaali - Kızılcaterzi - Kavak yoluyla ilgili bilginiz var mıdır? Bu yol ne kadar güvenli ve sürüşe ne kadar elverişli? Teşekkürler.
En son geçen yıl gittiğimde yol çakıl ve topraktan bazı yerler çukurluydu belediye de yolda kazı yapıyordu belki asfalt dökmüşlerdir bilmiyorum.
Yola gelecek olursak güvenlik açısından bazen köpek sürüleri olabiliyor özellikle kızılcaterziden sonra.
Yolun bazı bölgelerinde telefon çekmiyordu.
Güvenlik önlemleri alınarak Dağ bisikleti ile rahatça gidilebilir diye düşünüyorum hatta bu yaz sonu bende aynı yolu kullanarak saroza kamp yapmak için gitmeyi
düşünüyorum
1626161335401.png
tırmanış birtek kocaali'ye çıkarken var. kocaali'ye giden yolda bir ara yol var ama güvenli midir bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kamuran Karakuş
Geri