Scudo Sports

Tekirdağ

@Aspirin Hoşbulduk, biliyorum ama henüz yokuş performansım iyi olmadığı için gruplara katılmıyorum. Geride kalıp ayak bağı olmak istemem.

Scudo
Çorlu Esentepe mahallesinde oturuyorum. (Emlak konutları tarafı) Mahalleden 3-4 arkadaş akşam turları yapıyoruz.

Havanın yağışlı olmadığı hafta içi bazı günler Dadaşlar Ekmek Fırını civarında buluşup havaalanı kavşağı ya da Seymen'e gidiş dönüş turlar yapıyoruz.

Genel olarak hafta sonu Cumartesi, Pazar günleri saat 8:30 da Hilton Oteli karşısındaki Opet'de gruplar buluşuyor. Biz daha buradan tur yapamadık. Öğretmen Pedal ve Demir Pedal buradan başlayan ve Marmara Ereğli, Silivri, Seymen, Tekirdağ gibi rotalarda turlar yapıyor. Ben arada Öğretmen Pedal ile takılıyorum. Emekli olmuş ama gönülleri genç çok iyi insanlar. Emekli beden eğitimi öğretmeni Selim Koçoğlu önderliğinde organize oluyorlar ama sıcak Yaz aylarında tatil vs. sebepler nedeniyle 2-3 ay ara veriyorlar, bu arada bireysel turlar yapıyorlar.

Çorlu'da çok ciddi bir bisiklet yolu problemi var. Aslında Ağır Bakım Fabrikası civarından Gölbaşı Parkı, hatta Seymen'e kadar yol çok müsait ve buraya yapılacak bir bisiklet yolu Çorlu'da bisiklete olan ilgiyi de artıracaktır. Yaklaşan belediye seçimleri öncesi mevcut belediyeye baskı yapıp böyle bir güzellik istemek ama bunun için de bisikletçiler olarak organize olmak lazım.

@Tini mini kedi facebook üzerinden katılım yapın en azından etkinliklerden haberiniz olur. rampaları dert etmeyin başlarken hepimiz aynı durumdaydık henüz kimseyi arkada bırakmadık :)

bugun icin kisa bir tur yapallim arkadaşlar önerler koy yolu guzarga ecs nin oralari müsait olan varsa bulusallim iletişim 0534 832 14 11

Tekirdağdan olanlar toplansak
Dünyayı fethettiydik şimdiye

Tekirdağdan olanlar toplansak
Dünyayı fethettiydik şimdiye

• Beğen
Tepkiler: ozercorlu
Önce arkadaşın hala Çorlu'da olup olmadığı ya da hala bisiklet sürüp sürmediğine bakalım kardeşim. :eek:

valla bu ay yenisini almaya çalışacağım. :d aldığım zaman gelirim :D

Çerkezköy den kimse var mı? Yarın sabah Çerkezköy keşif turu yapmayi planlıyorum, katilmak isteyen olursa özelden mesaj atsın buradan da ulaşabilirsiniz.

@NEJdet Yılmaz wattsup grubumuz yok maalesef ben Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği başkanı Serhat Altay buyurun gelin tanışalım hafta içi salı perşembe akşamları 20:00 çıkışlı köy turu sabah 05:30 çıkışlı sabah trenleri yapıyoruz

Merhaba arkadaşlar, ben bu geuba yeni üyw oldum. Umarım yeni arkadaşlar edinwbilirim buradan

@eberkol
merhaba. ben cerkezkoyde yasiyorum. uzun zamandir girememistim foruma. nereye yerlestiniz bilmiyorum ama musait vakitte birlikte surup tanismak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Kambala
Ben kumlugecitte oturuyorum, hava durumu uygun olduğunda Avrupa serbest bölge arkasından büyük yoncalı Kapaklı yapıp geliyorum. Su sıralar havalar malum kötü, en son 3 hafta önce çıktım kondisyon gitmiş :) Bisiklet türü olarak siz ne kullanıyorsunuz, resimdeki strida mı yoksa

• Beğen
Tepkiler: Kambala
@pedallıyoruuz
Ben ;)

@eberkol
Hocam ASB'den geçersen çay içmeye beklerim. Orada çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu trakya bölgesinde tur yapıcam yanıma birkaç arkadaşta almak istiyorum. Benim kalkış noktam Çorlu Lüleburgaz arasındaki Büyükkarıştan köyünden Lüleburgaza gidicem Çorlu ve Tekirdağdan gelmek isteyenlerle orada bulusuruz. Bir aksilik olmadığı sürece bu turu her hafta yapmayı planlıyorum.

Geri