@Hakansezer Tekirdağ içinde var mıdır bilmiyorum ama bence çorludaki bisikletçilere göz atsanız daha iyi olur hem daha fazla çeşit hemde daha fazla bisikletçi var
Tekirdağ Süleymanpaşa liyim bende sana Çorluyu öneririm. Hatta söyle diyim Güven bisikleti tavsiye ederim çünkü fazlasıyla ilgi ve alaka gösteriyorlar. Kesinlikle müşteri memnuniyetine önem veriyorlar
Selamlar Kumbağ dayım arkadaşlar...Yalnız daha ham sayılırım , dağa çıkarken zorlanıyorum.. Dün uçmakdere yapıp geldim ama çıkarken hep yürüdüm..
Eğer olur da buralarda son durak filan olur derseniz balık tutuyoruz fazlaca, balık temini sağlayabilirim en güzelinden...
Ayrıca Tekirdağ da tam olarak bakım malzemesi bulabileceğim yer var mı?Orta göbeği arka göbeği açıp yağlayacağım ses çıkartıyorlar
hidrolik frene yağ basacağım , gidondan kilitleme mekanizması da iptal Yani işim uzun yardım eden olursa sevinirim...
yaa ben de tekirdağda yaşıyorum bisiklet almayı düşünüyorum siteye de yeni üye oldum acaba tekirdağda kulüp vs. var mı yoksa herkes bireysel mi takılıyor?