Scudo Sports

Tekirdağ

@Silmarillia Silivri'de yollar güzel hocam ama köylere gelmenizi tavsiye etmem hele yol bisikleti varsa.

Scudo
@Silmarillia Bisikletinizi güzel günlerde,kazasız belasız kullanın hocam.Benim tavsiyem gelmemeniz yönünde olur ama siz bilirsiniz yinede.

@Emre Karagöl Teşekkürler, belki bir ara bakarım. Yolların durumuna çok sıkıntıysa geri dönerim :)

Silivrili bisikletliler grubumuza bekleriz

(link)

Silbis olarak aratabilirsiniz

Merhaba;
Hala devam ediyor mu turlarınız ve nerelere gidiyorsunuz ?

@Hakansezer Tekirdağ içinde var mıdır bilmiyorum ama bence çorludaki bisikletçilere göz atsanız daha iyi olur hem daha fazla çeşit hemde daha fazla bisikletçi var :)

Tekirdağ Süleymanpaşa liyim bende sana Çorluyu öneririm. Hatta söyle diyim Güven bisikleti tavsiye ederim çünkü fazlasıyla ilgi ve alaka gösteriyorlar. Kesinlikle müşteri memnuniyetine önem veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Emre Akkanat çorlu tdağ ortaklaşa büyük bir tur düzenleme olasılığımız var mıdır ? Böyle 30-40 kişi bi tur yapsak mesela? :) :)

Selamlar Kumbağ dayım arkadaşlar...Yalnız daha ham sayılırım , dağa çıkarken zorlanıyorum.. Dün uçmakdere yapıp geldim ama çıkarken hep yürüdüm..
Eğer olur da buralarda son durak filan olur derseniz balık tutuyoruz fazlaca, balık temini sağlayabilirim en güzelinden...
Ayrıca Tekirdağ da tam olarak bakım malzemesi bulabileceğim yer var mı?Orta göbeği arka göbeği açıp yağlayacağım ses çıkartıyorlar
hidrolik frene yağ basacağım , gidondan kilitleme mekanizması da iptal:) Yani işim uzun yardım eden olursa sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Emre Akkanat çok iyi o zaman hep böyle 30 - 40 kişilik bi grupla sürmek istemiştim :)

@Ride ÇORLU DEMİR PEDAL gurubumuza katılabilir etkinlik haberlerini takip edebilirsiniz

yaa ben de tekirdağda yaşıyorum bisiklet almayı düşünüyorum siteye de yeni üye oldum acaba tekirdağda kulüp vs. var mı yoksa herkes bireysel mi takılıyor?

Hoşgeldiniz,tekirdağ pedal ve tekirdağ bisiklet grupları var
Not:bisikleti satmayı düşünüyorum :) merida crossway 20 ilgilenirsen haber ver

Facebook tan aratırsanız Tekirdağ Pedal veya Tekirdağ Bisiklet diye çok rahat bulur ve turlar için iletişime geçersiniz :)

Bizde varız abim bisiklet siparişlerini vericez inşallah sana katılmaktan onur duyarız :)

Geri