Scudo Sports

Tekirdağ

Haftaya velimeşe bisiklet türü var oraya girmeyi düşünüyorum kısmetse

• Beğen
Tepkiler: UgurSC
Scudo
Çorlu'dan selamlar! Havta içi veya hafta sonu planlanmış gezilere katılabilirim. Hafta sonu kamp kuracak şekilde 2 gün pedallayabilirim.

Merhaba,
Tekirdağ çıkışlı turlara katılmak isterseniz, facebook üzerinden "Tekirdağ Pedal Grubu" sayfasından ulaşabilirsiniz. Yapıcak tüm etkinlikler sayfa üzerinden paylaşılmaktadır. Hafta içi akşamları ve hafta sonu sabahları küçük turlar oluyor. Kumbağ, Naip, Yeniçiftlik, M.ereğlisi gibi, bunun dışında belirli periyotlar halinde günü birilik olarak uzun turlar yapılıyor İstanbul, İpsala gibi. Bu hafta sonu Çerkezköy Bisiklet Şenliğine katılım yaptık. Haftaya Velimeşe'ye katılıyoruz. Sizdeleri de aramazıda görmek isteriz.

wep sayfamız, mevcut fakat henüz daha hizmete alınamadı. Malesef tur programlarını şu an için facebook üzerinden takip edebilrsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Aspirin
@Ugur Cakmak Facebook kullanmıyorum o nedenle buradan sordum :) Bu arada 19 mayısta Tepe'nin bir tur programı varsa gelmeye niyetliyim :)

Şu an için 19 mayıs için programlan bir etkinlik yok. Muhtemelen hafta sonu kesinleşir. mail adresini msj geçerseniz. Elimden geldikçe turlar hakkında bilgi geçmeye çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Tekirdag 100.Yilda oturuyorum . 15 Haziranda ordayim. Uzunköprü'ye ananneme gitmeyi düsünüyorum bakalim :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Hüoop biz de severiz Trakyalı kızancıklarımızı beya. Malkara'da askerliğimi yapmıştım, kediler bile "Miyav beyaa" derdi ep :D Aatunum da Edirnelidır, candır Trakya :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Sabih Bağcı pazar sabahı 07:00 çıkışlı Velimeşe turu var, Başlanıç Özel Yaşam Hastanesi önünden. Aşağı yukarı 100-110 km olacak gibi

@Ugur Cakmak pazar dershanem var :) salı ereğli yapıyoruz buyrun gelin :)

Merhaba iyi günler bisiklete başlamak istiyorum ve Tekirdağ oturuyorum bildiğiniz temiz Tekirdağ içi 2.el bisiklet var mı :)

@Silmarillia Hocam ben daha çok Kavaklı-Ortaköy civarlarında geziyorum.Bir Selimpaşa'ya geleceğim ama ne zaman belli değil :)

Ben oralara hiç gitmedim nasıl bilmiyorum yolları falan, güzelse bozuk değilse gelirim oralara. @Emre Karagöl

@Silmarillia Hocam yollar değişiyor ya bazı yerler güzel ama kötü olan yerlerde var.Ama buralara gelmenizi pek tavsiye etmem bisikletli görünce uzaylı görmüş gibi bakıyorlar. :)

@Emre Karagöl hahhahha :D Karaburun'a falan gideceğim, Silivri merkezin güzel yokuşları var. Oralarda antrenman yapacağım.

Geri