Scudo Sports

Tekerin kadroya yakınlığı?

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Kalipere olan kısım kadroya daha rahat(Sol tarafa). Lastiğin kılları kadroya değiyor hafiften normalmi? İsterseniz fotoğraf koyabilirim.

Scudo
ihsan kardeş,anlatımına göre teker kadroya çok yakın.Fakat resim yükleyebilirsen,daha iyi anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Sanırım lastigi sökmüşsün söktükten sonrada en alta kadar bastırıp direk sıkmıssın.

Bu sekilde sıkınca genelde bi tarafa kayar lastik.

Lastigi tekrar gevset bu işlemi bisiklet yere basarken yap yani tekerlekler yerde olsun ters cevirme.
Sonra tekrar sıkmadan önce elinde lastigi tut kadroya bakarak ortala ve vidalarını o sekilde sık.

Senin yazdıklarından anladıgım skilde acıklama yapmaya calıstım yanlıs anlamısta olabilirim.

Dediklerimin yardımı olmassa senin bir resim eklemen iyi olucaktır.

• Beğen
Bendede o sorun vardı göbeklerden kaynaklanıyor yeni bir jant seti aldım tam ortada yani akord ayarından yada göbekten olabilir.

• Beğen
Göbekte hafif yalpalama var akortu bozuk değil. Ondanda olabilir. Bugün baya bir kullandım. Yüksek kaldırımlardan felan indim kayma felan olmadı. Bi süre daha kullanırım. Yeni jant seti öreceğim zaten. İlginiz için teşekkürler :) Pedalla kalın.

Göbekte esneme veya gevşeyip arkaya dogru gelme olaya olabilir.Bence direk servise götürün. ;)

@Orhan Atilgan

Servislik birşey kalmadı zaten. Yeni jant seti örmeye çalışacağım harçlıklarla.

Ve teker göbekten yalpa yapıyor. Kaliperden belli oluyor ya da göbeğe dikkatlı bakınca kendini gosteriyor.

Geri