Bir gece önceden 3 silme büyük tabak dometesli makarna ile sabaha karşı 250 gr helva yiyorum .
Yanıma çikolata , 1 ekmek arası peynir , kuru üzüm & kayısı alıyorum ve su alıyorum .
dostum tolga
ben de 3 tabak domatesli makarna olayını yaptım bir akşam öncesinden ve hatta içine lor peyniride attım ....
sabahları tura çıkmadan öncede iki yumurta çırpıp gene lor peyniri ve azıcıkta süt katarak omletimi yapıp,turlara gidiyorum turlarda yanımda hep kuru üzüm olur lif kaynağı ..bu yaz paso su yerine kızılayın maden suyu ile ayranı karıştırarak içtim bunun faydasını gördüm dizdeki yorgunluğumu aldı
su pek yorgunluk almıyor evet vücuttan kaybolan suyu su içerek alıyoruzda ama yorgunluğu nasıl atacağız valla ilacım yaz aylarında yollarda daha fazla içtiğim maden suyu soda karışımı ayran ....
helva yazın bana dokunurmu ama zannetmiyorum hiç yolda yemedim ....
şimdi zati kış geliyor asıl kışın iyi gider helva ve kuru üzüm üzerinede maden suyu ayran karışımı aslan sütümü içerim oh be ne güzel ,
yaşamak güzel tolga üstad bisiklet üstünde ....
son olarak bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için çay içine ayrıca yeşil çay ve tarçın atarak bol bol içmeye başladım artık yaş ilerlediği için dikkat etmem gerekecek .... bağışıklık sistemi ağır turlarda etkilenebiliyor yani çok efor sarfettiğim zaman bunu dengelemek için takviye almam gerekiyor ...