Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

İbrahim Bey sizi canı gönulden tebrık edıyorum. Forumda en cok zıyaret ettiğim kısımlar burası, yani şehirler arası turlar. Henüz bisikleti edinemediğim için zaman zaman manevıyatım çöküyor ve okumaktan vazgeçiyorum ama emelim er geç boyle buyuk turlar yapabılmek. Sizi tekrar kutluyorum.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Scudo
@Metin ESER

Hiç karamsar olmayın. Ucuz, ikinci el bir bisiklet bulup alın bence. Bisiklet AMACINIZ olmasın. Amacımıza ulaşmak için araç olduğunu unutmayıp kendimizide üzmeyelim. Sıradan bir bisikletle dahi bulunduğunuz bölgede kısa turlar yapabilirsiniz. Bu şekilde başladığınız anda bile karamsarlığınız kalmayacaktır. Size bir örnek : Tayyar abimiz var. Eski bisikletçilerden. (20-25 yıllık) Yaşı 60. Dün Şarköyde idiler. Tanıştık. İki arkadaş, bölge bölge Türkiye turu yapıyorlar. Tayyar abinin bisikleti piyasada bolca görebileceğin çelik veya demir diyeyim kadrolu PEUGEOT marka bir bisikletti. Ama almış kadroyu kendine göre, bilgisi ve tecrübesinide kullanarak süper dayanıklı tur bisikletine dönüştürmüş. Jantlarını, lastiklerini, Aynakol, zincir, ruble vs. Sende böyle bir kadroyu çok ucuza bulabilirsin. Daha sonra tek tek parçalarını pahalı olmadan, forumdan da takip ederek ikinci elden ucuz yollu bulabilirsin. (Ön maşan sabit, düz maşa olsun) Ve sen bunu toplayıp bir tura çıkabilirsen hayatının bisikleti olur. Hemen çık bisiklet tamircilerini dolaş bahsettiğim kadrodan bi tane hurda fiyatına al. Başladınmı biter. Hayırlı olsun.:)

• Beğen
Tepkiler: Metin ESER
@hasan kolbaşı

Teşekkürler Hasan bey. Geç kalmadan atın kendinizi yollara derim.:) sağlıkla kalın.

@İbrahim Yurtseven

İbrahim Bey cevabınızdan henüz haberdar oldum. Çok teşekkür ederim sağolun.

İbrahim Bey tebrikler... Çok güzel bir tur ve çok güzel bir anlatım olmuş, bizim gibi genç arkadaşlar için ilham kaynağı oluyorsunuz :) Umarım bir gün bende sizin gibi uzun turlara çıkabilirim :)

Bizimle bu güzel yazıyı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz biz gençlere sizin gibi deneyimli insanların paylaşımı lazım. Umarım biz de bir gün böyle güzel turlar gerçekleştirip arkamızdan geleceklere örnek oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
ibrahim bey acayip heveslendirdiniz beni :) evden kaçıp bisiklet turuna çıkıcam :)

@serhatt coşkun

Muhakkak olacaktır. Gönülden duacıyım.:)

@Tamer KAMIŞLI

Sizin için tam zamanı. İmkanım olsaydı da sizin yaşlarınızda iken bisikletle bu şekilde tanışsaydım. Bir günümü dahi boş geçirmezdim. Uzun turlar size çerez olur.

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
@Batuhan.Altay

Hala evdemisin. :D :D Şarköy'e doğru gelirsen bul beni.:D :D :D

@İbrahim Yurtseven

Şu mesajınız iyice heveslendirdi beni :) Bu haftasonu memlekete dönüyorum, döndükten sonra 1 hafta içinde bir tur bisikleti alacağım inşallah :) Dediğiniz gibi bisikleti aldığımda bir günüm dahi boş geçmeyecek :)

@Rana Süsal

Ben teşekkür ederim. Daha güzel turlar sizleri bekliyor. Yeterki gücünüzün farkında olun. Sağlıkla kalın.

@Tamer KAMIŞLI

Evet Tamer. Aynen öyle yap. Boş boş sağda solda, parkta, kahvehanede zaman öldüreceğine, çık önce yaşadığın bölgede merak edipte gidemediğin yerleri keşfet bence. Çok huzurlu ve mutlu olacağına emin olabilirsin. Gülüp geçenlere aldırma. Acizliklerindendir. Sen onlara gülüp doğanın tadını çıkarmaya bak. Sağlıklı pedallamalar.

@murat aluçlu

Murat çok sevindim. İlk turun sonundaki mutluluğunu ve sevincini çok iyi anlıyorum. Yenilerine DEVAM'mı.?? Büyük ihtimalle devam.:D Özel mesajda da belirttiğim gibi. TOROSLAR VE KARADENİZ seni bekliyor. Tebrikler. Tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: murat aluçlu
İbarahim abi öncelikle tbrk ediyorum .Keşke güzergah hakkında daha önce bilgim olsaydı seni Gölpazarı'nda karşılardım .Hem bir soluklanır misafirim olurdun.İnsallah bir daha ki sefere ...

@mete ışık

Teşekkür ederim Mete. Net güzergah hakkında benimde kesin bilgim olmuyor zaten.:D Gideceğim bölgeyi belirliyorum ama hangi yoldan gideceğime yolda karar veriyorum. Böylesi benim için daha eğlenceli ve ilginç oluyor. Gölpazarında da akşam yemeği yeyip çıkışında konaklamıştım, yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah bir gün misafiriniz olurum. Selamlar.

Geri