Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Scudo
@alaskha

Bizlerde kahvehanede, birahanede teslimiyetçi ruha sahip olmayan siz gençleri gördükçe çoook ama çoooooooook seviniyoruz. Sağlıkla kalın, bisikletle kalın.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
@ersan bekin

Aramıza hoş geldin ersan. sizlerin daha zorlularını ve güzellerini yapacağınızdan şüphemiz yok. Aynı dileklerimle, sağlıkla kalın.

• Beğen
ne guzel bı gezı boyle ben sahsen yanımda kımse olmasa bıryere gıtmek ıstemem ama bu tarz ferdı gezılerı gorunce imrenıyorum

• Beğen
@CEM HELİMOĞLU

Teşekkürler cem. ama tek başına bir tecrübe etmeni çok isterim. sağlıkla kalın.

• Beğen
çok güzel di ya hayranlıkla inceledim tüm paylaşımı elinize ayağınıza sağlık.
bende kayseriden burdur a kadar gidip antalyadan geri dönsem falan diye düşünüyordum ki bu paylaşımı görünce daha da heveslendim inşallah yapacam :)

• Beğen
Tek kelimeyle helal olsun, bu kadar yolu tek başına gitmek büyük cesaret. Ben en son 130 km gittiğimde bisikletten bayağı bi soğumuştum :)) gurup olduğun zaman fazla km sıkıcı olmuyorda tek olduğun zaman birde müzik yoksa kulağında, hiç çekilmyor valla ...

• Beğen
@zeyfer mir

Havalar biraz daha düzelince bence hemen çıkın. Ertelemeyin. Yola çıktığınız an kuş gibi olacaksınız. Mutluluktan. Ve bitiminde, başarmanın hazzına varın. Eve geldiğiniz an ikinci turun planlarını yapacağınıza eminim. Sağlıkla kalın.

@ahmet enes kasapoglu

:) :) Sıkılman gençliğindendir Ahmet. Sen biraz daha hareketli yerlerde gezmek istersin. Ama o da çok zevklidir. Uzaklara gittiğinde bir an önce eve dönmeyi değilde birazda bulunduğun ortamı gözlemlemeye, seyretmeye veya yeni birileri ile tanışmaya, sohbet etmeyi dene. Geziden zevk alacağını, sıkılmayacağını umuyorum. Kendine iyi bak. Neşeli, zevkli, müzikli turlar.:) :)

• Beğen
Ben de hep tek başımayım, tek başına olmak sadece "sevgilinle" olmak onunla rahat rahat konuşmak gibisi yoktur. Tabi arkadaşlı da ayrı bir keyif. :D

• Beğen
@Harun Sayı

Evet Harun kardeş, bu kadar uzun olmasada arkadaşlı gittiğim turlarımda var. Onlarda ayrı bir neşeli oluyor. Ama Bu tür uzun turları yalnız yapmak bana daha kolaymış gibi geliyor. Teşekkürler. :D

• Beğen
Süper bir tur olmuş müthiş yerler gördün ayaklarına sağlık. gurur duydum gerçekten

• Beğen
@recep24ank

Teşekkürler Recep kardeş. Sizin bulunduğunuz bölgede çok güzel, görülecek yerler var. Ama tek Tur'a hepsi sığmıyor işte. Kısmet olursa buyaz Doğu Karadeniz dönüşü Düzce-sakarya cıvarında bir kaç yeri görmek istiyorum. Sağlıkla kalın.

• Beğen
İbrahim Bey sizin nerdeyse 2 yıl önce yapmış olduğunuz bu geziden benim tesadüfen bu sayfaları karıştırırken daha yeni haberim oldu tam bir gecemi abartısız sizin bu gezinizin sayfalarını okuyarak geçirdim. Heyecanla merakla ve ilgiyle ,ara arada olsa bisiklete binmeye çalışan bir kişi olarak gerçekten gıpta ettim.
Sizin tur tarihlerinizde bende ailemle doğu karadeniz tarafında idim ve o bölgeden dönüşte yeni sahil karayolunda bir çok bisikletli arkadaşla karşılaştım kimisi uzun kimisi kısa turlar yapıyorlardı .bölge insanı da bisiklete elverişli yol konumundan dolayı bu olaylara çok yabancı degil gibiler.Benim gönlümden de Ankara dan başlayarak Hopa ya kadar gitmek gibi güzel bir düşünce var ama gerek zamansızlık gerekse tembellikler bir araya gelince bir türlü harekete geçemiyoruz
Sizin Doğu kardenize yapmayı düşündüğünüz bu turda o açıdan çok ilgimi çekti tahmin ediyorum gene çok güzel bir gezi olacak.
Sizi gerçekten tebrik ediyor yolunuz açık olsun diyorum ,selamlar saygılar

• Beğen
Gençlere aşırı derecede böyle uzun turlara çıkmak için cesaret verdiniz teşekkürler İbrahim bey yeni turlara nice sağlıklı ve mutlu sürüşler dileğiyle :)

• Beğen
@emre balcı

Emre kardeşim merhaba. Yaşınız itibarı ile öğrenci olmalısınız. Demektir ki üç ay gibi çoğu abilerinin arayıpta bulamadığı bir zaman dilimi. Seninde ileride arayıpta bulamayacağın bir süre. O yüzden hayata atılmadan bu yaz tatillerinin bir kısmını bence görmek isteyipte gidemediğin yerlere ayır. Benim gibi emekli olmayı bekleme.:) Hayallerini erteleme derim. Her yaz tatili için bir bölge seçsen Üniversite bitene kadar bütün memleketi gezersin. Hayat için kazanımların da büyük ikramiyesi olacak. Hadi bu yaz yaşadığın bölgenin cıvarına bir tur düzenle.:) Sağlıkla ve sevgiyle kal.

• Beğen
@Mahmut Gökdemir

Mahmut bey merhaba. Neden bu yaz Kızılcahamam, Çubuk gölü veya Bolu Abant, Yedi göller yada görmek istediğiniz bir yere çıkıp gitmeyesinizki. Şöyle 4-5 günlük veya bir haftalık bir tur ilk etapta süper olur. Harekete geçtiğin an turun yarısı bitmiştir. Sizi birazcık kışkırtabildiysem ne mutlu bana.:D Selam ve saygı bizden.

• Beğen
Geri