Tebrik ederim İbrahim abi. Çok güzel ve cesaret gerektiren bir gezi olmuş. Tur boyunca plansız şekilde hareket etmeniz de tura ayrı bir hava katmış. İnsan daha önce gördüğü yerleri bir de bisiklet sever bir kişinin gezisinde görünce daha bir etkileniyor. Bu kadar güzel resimleri paylaşmanız bizi hem sevindiriyor öte yandan gerek zaman darlığından gerekse cesaretsizlikten bu tip geziler yapamamak insanı üzüyor.
Hakan kardeşim beğendiğine sevindim. Ama inanın öyle pek fazla cesaret gerektirmiyor. Arkadaşların büyük çoğunluğu zamanlarının uygun olmadığından çıkamıyorlardır. Planlı yaşamak'ta galiba sıkıyor beni. Gideceğim bölgeler hakkında bilgi edinmeye çalışırım ama asla kendimi şartlandırmak içimden gelmez. Suyu akarına bırakmak daha güzel oluyor. Cesarete fazla takılmayın. İlk adımdan sonra hiç bir faydası yok. Sağlıkla kalın.
Tebrikler İbrahim bey.
50 yaş grubu bisikletçilerin uzun turlarını okuyunca ben de heveslendim. Sizinki kadar uzun olmasa da kısa kısa geziler düşünüyorum.
Selamlar.
Sedat bey hiç ertelemeyin derim. Havayı uygun yakaladığınız ilk gün hemen şehir dışına atın kendinizi derim. Devamı (uzun turlar) gelecektir. Ama daha fazla ertelemeyin, sözmü. Aramıza hoş geldiniz.
Harika bir tur yapmışsınız. Üstelik yağmur sizi Mengen'den İnebolu'ya kadar takip etmiş Azminize şapka çıkarmak lazım.
En son Zonguldak'ta çalıştığım zaman Çatalağzı'ndan Muslu'ya sürme şansım olmuştu. O zamandan beri bisiklet kullanamadım. Ah şu işsizlik olmasa, şimdiki bisikletimi değiştirebilecek fırsatım olurdu Ondan sonra gerisi gelirdi zaten
Teşekkürler Cem. Beğendiğinize sevindim. Yeni bisiklete gelince, boşverin birazda. Sizin olan güzeldir. Elimizdeki imkan ve malzemelerle ne yapabildiğimiz önemli değilmi. İnşallah en kısa zamanda bir iş sahibi olursunuz. Sağlıkla kalın.
@İbrahim Yurtseven
Sahibi olduğum bisikleti 2003'ten beri kullanmadığım için bayağı tamir masrafı yapmak gerekecek. Bu da almayı düşündüğüm bisikletin fiyatını geçmekte. Bu durum Delta Bisiklet'in kampanyasına katılarak almayı düşündüğüm yeni bisikleti daha ekonomik hale getiriyor.
çok güzel bir gezi yapmışsınız.gerçekten tek başına gezi planlayıp yapmak,helede 1900km çok nadirdir.ama onun güzelliğide bambaşkadır,zaten yazınızda belirtmişsiniz.yolunuz açık olsun,sonraki gezilerinizi bekliyoruz...
Teşekkürler Recep. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki sezon Doğu Karadeniz'i düşünüyorum. Oraları hiç görme şansım olmadı. Bu yıl gidemedim ama 2011'de muhakkak gideceğim. Sağlıkla kalın. (Bisikletlerine hayran hayran bakmıştım. Güle güle kullan )
Teşekkürler kardeşim. Sizlerden daha iyilerini bekliyoruz. Yaparsınız. (Emaneti aldım sorun yok. Bilgi verdim zannediyorum. Unutmuş olabilirim. Yaşımıza ver. ) Bu yaz Doğu Karadenize gelirsem dönüşte bir çayını içmek isterim. Kendine iyi bak.